Bruno Duchêne
2016 Maximus de la Pascole
Maximus de la Pascole

Produkttype

Rødvin

Land

Frankrig

Område

Rousillon

Drue

Grenache Noir, Fer Servadou

Indhold

1.5 l

660,00 DKK

Bruno Duchêne

Før Bruno Duchêne slog sig ned i Banyuls-sur-Mer, ernærede han sig som distributør af vilde svampe i Loire. I dag dyrker han cirka fire hektar vinmarker, fordelt på fire forskellige parceller i Collioure og Banyuls tæt ved den spanske grænse. Markerne er svært fremkommelige og meget besværlige at mekanisere, men til gengæld er klimaet tæt ved middelhavet ideelt til dyrkning uden sprøjtning med kobber mod meldug.

Bruno er bedst kendt for at fremstille tre tørre rødvine, La Luna, La Pascole og L’Anodine, alle sammen primært fremstillet på Grenache og med en smule Carignan. Men da jordbundsforholdene er det samme på alle markerne (skifer), har Bruno Duchêne i stedet lavet tre forskellige cuvéer baseret på forskellige fremgangsmåder i markerne. I visse marker får græsset lov til at vokse vildt, andre pløjes delvist og nogle er så svært fremkommelige, at alt arbejde skal foretages 100% manuelt. I kælderen arbejdes der uden kulturgær, klaring og filtrering eller tilsat svovl.

Se alle produkter fra Bruno Duchêne

Lieu-dit anbefaler

Her er vores bud på andre vine der stilmæssigt kan noget af det samme som den aktuelle vin du kigger på. For hver vinbonde vi arbejder med, har vi forsøgt at besvare spørgsmålet: ”Hvis man kan lide at drikke vinene fra denne vinmager, hvad ville man så ellers have glæde af at drikke fra vores portefølje?”.

 • A Toi Nous II

  2020 A Toi Nous II

  Andrea Calek

  Ardèche, Frankrig

  Rødvin, 0.75 l

  120,00 DKK
 • Rouge de Causse

  2014 Rouge de Causse

  Le Petit Domaine de Gimios

  Rousillon, Frankrig

  Rødvin, 0.75 l

  210,00 DKK
 • Orcio Judas

  2019 Orcio Judas

  Vinyer de la Ruca

  Rousillon, Frankrig

  Rødvin, 0.75 l

  320,00 DKK
 • KM31

  2019 KM31

  Domaine Yoyo

  Rousillon, Frankrig

  Rødvin, 0.75 l

  320,00 DKK
 • Glaneurs

  2019 Glaneurs

  Les Foulards Rouges

  Languedoc, Frankrig

  Rødvin, 0.75 l

  210,00 DKK