The Office

Loire

Bag The Office står Alex Wallimann, som vi har kendt længe, eftersom han har arbejdet for Francois Saint-Lô siden 2016 og været vores faste kontakt på kontoret. Men Alex har lavet meget mere end kontorarbejde, da han også har haft fingrene helt nede i detaljerne omkring vinfremstillingen, og i sidste ende var det naturlige skridt, at han også skulle lave sin egen vin. Det sker under navnet The Office, samtidig med at han fortsat arbejder hos naboen Francois Saint-Lô i Berrie kun 50 meter nede ad gaden.

Alex ejer ingen marker endnu, men han har en drøm om at finde en lille parcel omkring Berrie. Indtil videre er fremgangsmåden dog at købe druer fra marker i kommunerne Montreuil-Bellay og Layon, som har været økologisk certificerede i minimum 15 år.

Hvor navnet på domainet er et nik tilbage til Alex’ fortid (og engelske aner), er navnene på vinene en hyldest til alle de mennesker i kulissen, som han har mødt på sin vej hos forskellige vinmagere. Han har ladet sig inspirere af et fransk ordsprog, der frit oversat lyder: ”Det er vildt, hvor mange mennesker der skal til for at lave noget alene.” Ifølge Alex ville selv de største navne nemlig ikke have opnået noget som helst uden hjælp fra andre.

Den mikroskopiske produktion på 1600 flasker in mente, har Alex Wallimann dog pudsigt nok klaret sig ene mand indtil videre, hvor alt klares i hånden inklusive høst, pres, flaskning og påsætning af etiketter. Han er i øvrigt en mand med massevis af idéer, og flere af dem bryder med grænserne for den gængse opfattelse af vinfremstilling, men det altoverskyggende mål bag The Office er at fremstille komplekse vine, der samtidig har bred appel.

Produkter fra The Office