Levering og afhentning

Generelle informationer

Vi leverer til Danmark, Frankrig, Tyskland, Østrig, Belgien, Holland og Luxembourg.

Der afsendes varer alle ugens hverdage. Ordrer modtaget inden kl. 14 afsendes samme dag. Ordrer modtaget efter kl. 14 sendes næstfølgende hverdag.

Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen, medmindre andet er aftalt skriftligt med Lieu-dit.

Bestilles levering til udleveringssted, og er der ikke plads på udleveringsstedet, vil din pakke blive flyttet til nærmeste udleveringssted. Du vil blive informeret derom via fragtfirmaet. Ved spørgsmål vedrørende levering af en afgivet ordre, kontakt da det respektive fragtfirmas kundeservice.

Levering i Danmark

Levering foregår med Burd, GLS eller Danske Fragtmænd.

Bestillinger modtaget inden kl. 14 og med levering med Burd til adresse på Østsjælland, vil i langt de fleste tilfælde leveres samme dag mellem 18 og 22.

Leveringer til resten af landet med Burd, samt alle leveringer med GLS og Danske Fragtmænd, forventes leveret 1-3 dage efter ordreafgivelse.

Vi tilbyder IKKE mulighed for at vælge GLS DepositService, hvor pakken må stilles på kundens hjemmeadresse uden kvittering, men for afsenderens ansvar. Ønsker du hjemmelevering med GLS uden at være hjemme ved modtagelse, skal du i stedet oprette en fuldmagt hos GLS her.

Burd tilbyder muligheden for at give samtykke til at pakken må stilles på leveringsadressen uden kvittering. Denne service tilvælges ikke ved ordreafgivelse men via et link i den email du modtager fra Burd efter ordreafgivelse.

Danske Fragtmænd kan ikke vælges som standard leveringsform af modtageren, men anvendes udelukkende ved større ordrer (typisk 48 flasker og derover), der med fordel kan leveres som pallegods. Lieu-dit vil altid kontakte modtager forud for afsendelse med Danske Fragtmænd for at bekræfte at leveringsform ændres til Danske Fragtmænd.

Ved levering af større ordrer til ikke-brofaste øer gælder der andre leveringsvilkår. Nærmere aftale om levering skal indgås med Lieu-dit inden bestilling.

Fragtpriser fra 79 DKK. Ordrer leveres fragtfrit ved køb for 1000 DKK eller derover.

Levering i Frankrig, Tyskland, Østrig, Holland, Belgien og Luxembourg

Levering foregår med GLS til hjemmeadresse eller erhvervsadresse. Vi tilbyder ikke levering til pakkeshop i udlandet.

Udenlandske kunder kan forvente levering inden for 5 hverdage.

Fragtpriser:

Ordrebeløb Fragtpris
Under 150 € 30 €
150 – 350 € 15 €
Over 350 € 0 €

Levering i Sverige

Lieu-dit er ”Registrerad distansförsäljare” af vin og kan derfor lovligt sende til Sverige. Lieu-dit afregner de relevante afgifter med det svenske Skatteverket.

Levering foregår med Postnord til hjemmeadresse. Vi tilbyder ikke levering til erhvervsadresser eller pakkeshop i Sverige.

Svenske kunder kan forvente levering inden for 5 hverdage.

Fragtpriser:

Ordrebeløb Fragtpris
Under 1100 DKK 199 DKK
1100 – 2600 DKK 99 DKK
Over 2600 DKK 0 DKK

Afhentning på vores lager

Der tilbydes mulighed for afhentning af bestilte og betalte ordrer på virksomhedens kontoradresse Fuglebækvej 2A, st., 2770 Kastrup. Afhentning kan finde sted på hverdage i tidsrummet 9:00-14:30 og kun efter forudgående aftale. Afhentning kan aftales ved at kontakte os på [email protected] efter ordren er afgivet. Der forefindes ikke betalingsmulighed på afhentningsadressen.

Lieu-dit's Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Tak for tilmeldingen
En email er på vej til din indbakke

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at få besked om nye producenter, nyankommne vine og vine der sælges per allokation. Nyhedsbrevet udsendes typisk en gang om ugen.

Ønsker du at fjerne produktet
fra din kurv?