Smagninger

Alt salg til private foregår med høflig selvbetjening her i vores webshop, men når det er sagt, mødes vi hellere end gerne med vores kunder i den virkelige verden for at smage og forklare nærmere om vinene. Det gør vi både til skræddersyede smagninger samt til vores egne tilbagevendende Lieu-dit-smagninger.

Skræddersyede smagninger

Hvis du synes, at det kunne være interessant at få besøg af en sommelier, der skænker og deler ud af sin viden til en smagning, som vi tilpasser din vinklub, virksomhed eller lignende, så kontakt Gustav Klint på [email protected] eller +45 26 28 13 35.

Lieu-dit-smagninger

Vi afholder samtidig ofte Lieu-dit-smagninger, som du modtager en invitation til i vores nyhedsbrev. Information om producenter, billetter, tid og sted vil fremgå af nyhedsbrevet, som det er en betingelse at være tilmeldt for at kunne deltage.

Smagning & lagersalg (20% rabat)

Fredag den 1. december kl. 14-18 hos Lieu-dit på Fuglebækvej 2A, 2770 Kastrup, afholder vi en kombination af både lagersalg og smagning (smagningen slutter kl. 17:00). Temaet for smagningen vil være champagne og andre mousserende vine. Desuden slår vi dørene op til vores vinkælder, så du har mulighed for at blive inspireret og få vejledning af os. Under selve arrangementet vil alle vores vine i salg kunne købes med 20% rabat. Der er begrænsede pladser, og dit navn og ordrenummer, som du modtager på mail, giver dig adgang til arrangementet.

Lieu-dit's Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Tak for tilmeldingen
En email er på vej til din indbakke

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at få besked om nye producenter, nyankommne vine og vine der sælges per allokation. Nyhedsbrevet udsendes typisk en gang om ugen.

Ønsker du at fjerne produktet
fra din kurv?