Smagninger

Alt salg til private foregår med høflig selvbetjening her i vores webshop, men når det er sagt, mødes vi hellere end gerne med vores kunder i den virkelige verden for at smage og forklare nærmere om vinene. Det gør vi både til skræddersyede smagninger samt til vores egne tilbagevendende Lieu-dit-smagninger.

Skræddersyede smagninger

Hvis du synes, at det kunne være interessant at få besøg af en sommelier, der skænker og deler ud af sin viden til en smagning, som vi tilpasser din vinklub, virksomhed eller lignende, så kontakt Gustav Klint på [email protected] eller +45 26 28 13 35.

Winemaker’s dinner med Aurélien Laherte

Den 22. april kommer Aurélien Laherte på besøg i København og vil være centrum for en helt speciel aften med champagne som det altoverskyggende tema. Det finder sted på Restaurant Maison, som har skræddersyet en menu, der vil ledsage champagnerne fra Laherte Frères, og som Aurélien løbende vil fortælle om. Der er derfor en unik oplevelse i vente til en i øvrigt virkelig skarp pris.

6 champagner
Ultradition – Extra Brut
Blanc de Blancs – Brut Nature
Blanc de Blancs 1. Cru – Nature de Craie – Brut Nature
Petit Meslier – Extra Brut
2017 Les Empreintes – Extra Brut
Rosé de Meunier

4 retter
Kammusling med fennikel og beurre blanc
Jomfruhummer med gulerod og sauce nage
Søtunge med grønne asparges
Porre Wellington med morkler
Plus vand ad libitum, kaffe og petit four

Praktisk info
Mandag den 22. april kl. 18:30
Restaurant Maison (Dronningens Tværgade 43, 1302 København)
Opgiv navn i døren

Lieu-dit's Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Tak for tilmeldingen
En email er på vej til din indbakke

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at få besked om nye producenter, nyankommne vine og vine der sælges per allokation. Nyhedsbrevet udsendes typisk en gang om ugen.

Ønsker du at fjerne produktet
fra din kurv?