Restaurantsalg

Alle medarbejdere i Lieu-dit kommer fra en mangeårig baggrund i restaurationsbranchen, og vi kender derfor betydningen af et tillidsfuldt samarbejde mellem importør og restaurant. Vi har masser af holdninger til vin, men vi tager altid udgangspunkt i vores kunders profil og deres præferencer.

Hvad enten I er på jagt efter en helt specifik producent, ønsker en bred introduktion til vores portefølje, inspiration til jeres eksisterende vinkort eller vil have sparring til at opbygge et helt nyt vinkort fra bunden, står vi klar til at hjælpe.

Vores portefølje spænder bredt, og en indledende samtale samt en fokuseret smagning er typisk det, der skal til, for at vi sammen finder de rigtige vine til netop jeres sted.

Vi afholder desuden faste månedlige smagninger for alle interesserede med tilknytning til restaurationsbranchen. Smagningerne finder altid sted på en restaurant i Indre København fra kl. 12:00 til 14:00. Det er ganske uforpligtende og henvender sig til såvel eksisterende kunder som potentielle nye samarbejdspartnere. Vi åbner ca. 20-30 vine og står klar til at skænke i to timer, hvor man kan kigge forbi og smage igennem vinene i eget tempo.

Interesserede, der ønsker at holdes opdateret om vores branchesmagninger, kan skrive til [email protected]. Der sendes gennemsnitlig en mail om måneden med tid, sted og smageprogram for næste smagning, samt link til nyeste prisliste. Intet andet! Ingen nyhedsbreve, ingen spam, ingen opdateringer om seneste vin, som Robert Parker har givet 100+ point.

Kontakt Lieu-dit
Jeppe Gustavsen
Ejer, restaurantsalg og bogholderi
+45 27 12 28 80
Philip Ladevig Laustsen
Ejer og restaurantsalg
+45 20 91 61 75
Kenneth Bellaire Frausing
Indkøb
+45 26 95 36 86
Gustav Klint
Restaurant- og erhvervssalg
+45 26 28 13 35
Johan Toft
Restaurantsalg
+45 61 60 52 14
Mathias Winther Petersen
Restaurantsalg og firmasmagninger
+45 25 53 17 90
Casper Riddersborg
Webshop og privatsalg
+45 51 92 37 00
Lieu-dit's Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Tak for tilmeldingen
En email er på vej til din indbakke

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at få besked om nye producenter, nyankommne vine og vine der sælges per allokation. Nyhedsbrevet udsendes typisk en gang om ugen.

Ønsker du at fjerne produktet
fra din kurv?