Smagekasser

Vores smagekasser giver dig mulighed for at finde inspiration i vores vinunivers, og formålet med vores anbefalinger er at give dig den bedst mulige oplevelse inden for nogle temaer, som vi løbende skifter ud i.

En flaske Fars dag fra , i

Fars dag

Fars dag nærmer sig, og vi har derfor sammensat denne smagekasse med vine (hvid, orange og rød) fra stærke kvinder til manden, der har det meste, men altid godt kan bruge noget mere vin. Hos Domaine Bobinet i Loire står Eméline Calvez for alt kælderarbejdet, hvilket vil sige spontangæring og minimalt med svovl. Australske Patricia Nelson er kvinden bag Gazzetta, der har slået sig ned i det nordlige Lazio, og med samvittighedsfuldt arbejde fremstiller vin fra gamle stokke på vulkansk jord. Sidst men ikke mindst har vi søstrene Margherita og Francesca Padovani, der står bag vingården Fonterenza i Toscana, hvor de arbejder biodynamisk i marken og hands-off i kælderen. Alt i alt tre vine der er den perfekte gave til Fars dag, og vi har endda taget toppen af prisen.

500,00 DKK

En flaske 3 x I hope every day + Poetry Is Growing In Our Garden fra , i

3 x I hope every day + Poetry Is Growing In Our Garden

I denne kasse får du tre flasker sommerbobler fra Anders Frederik Steen og Anne Bruun Blauert i Ardèche plus ikke mindst deres bog Poetry Is Growing In Our Garden kvit og frit med i købet. I hope every day er en let, frisk og frugtig mousserende rosé på en blanding af Syrah (45%), Merlot (30%), Cabernet Sauvignon (20%) og Grenache Noir (5%). Den er presset direkte efterfulgt af gæring i fibertank, og færdiggæring på flaske, hvor boblerne er blevet dannet. Den passer perfekt til sol og sommer, og vi har endda taget toppen af prisen for flaskerne også.

1 stk. Poetry Is Growing in Our Garden - Anders Frederik Steen - Anders Frederik Steen & Anne Bruun Blauert

750,00 DKK

En flaske Forår fra , i

Forår

Træerne og blomsterne springer ud, vi pibler ud i det gode vejr, og vi har fortjent et glas vin. Denne smagekasse er derfor fyldt med flasker til foråret og til at nyde i solen, som endelig er her. Det er en samling vine, der har til fælles, at de er læskende, tørstslukkende og giver et smil på læben. En blanding af bobler, hvid, orange, læskende rød og selvfølgelig rosé lige til at åbne op og blive glad af. Vi har endda rundet prisen ned for de seks vine.

800,00 DKK

En flaske Lyst, let og læskende fra , i

Lyst, let og læskende

En samling af vine til dem, der ikke bryder sig om høj alkohol, tanniner og blå tænder. Det her er lyst, læskende og umådeligt let at drikke i store slurke. Det er fri og utæmmet vin uden nogen former for tilsætninger. Det er ikke vin, du behøver at sidde og meditere over hele aftenen, så knap den op, drik den i godt selskab, og bliv glad i låget. Du får automatisk fri fragt med denne smagekasse.

OBS: En enkelt vin er blevet skiftet ud – nyt billede på vej.

1.100,00 DKK

En flaske Bobler fra , i

Bobler

Vi har blandet en boblende samling mousserende vine, som er både saftige, farverige og til at blive glad af. De går forrygende som velkomstdrink, til et godt selskab, til at udbringe en skål eller til bare at drikke. Du får desuden fri fragt. Skål!

1.000,00 DKK