Smagekasser

Vores smagekasser giver dig mulighed for at finde inspiration i vores vinunivers, og formålet med vores anbefalinger er at give dig den bedst mulige oplevelse inden for nogle temaer, som vi løbende skifter ud i.

En flaske 12 x 2018 Riesling Glouglou de David fra , i

12 x 2018 Riesling Glouglou de David

Med denne smagekasse får du hele 12 flasker af denne knivskarpe Riesling fra Alsace for 10 flaskers pris, hvilket vil sige, at du sparer 320 DKK og ovenikøbet får fri fragt. I Berlingske fik vinen 5 stjerner, og i Søren Franks podcast var der udelt begejstring: “Det er et afsindigt godt køb. Sjældent at jeg finder en vin til den pris. Meget lækker. Snorlige.” Vi kunne ikke være mere enige. Tilbuddet kører i en begrænset periode.

1.600,00 DKK

En flaske Let og læskende fra , i

Let og læskende

En samling saftige og læskende rødvine, der er umådeligt lette at drikke i store slurke. Det er fri og utæmmet vin lavet på naturlig vis, som du ikke behøver at sidde og meditere over hele aftenen. De er til gengæld perfekte til at drikke i godt selskab og blive glad af. Vi har rundet prisen lidt ned, og du får fri fragt med denne smagekasse.

1.050,00 DKK

En flaske Bobler fra , i

Bobler

Vi har blandet en boblende samling mousserende vine, som er både saftige, farverige og til at blive glad af. De går forrygende som velkomstdrink, til et godt selskab, til at udbringe en skål eller til bare at drikke. Du får desuden fri fragt. Skål!

1.000,00 DKK

En flaske August - Sensommervin fra , i

August – Sensommervin

Forhåbentligt byder sensommeren på både sol og varme, og vi har derfor sammensat denne smagekasse med vine, som er perfekte til at nyde i de danske sommeraftener. Der er fremragende bobler og orangevin til solen sammen med hvide og røde vine, som kan nydes, som de er, eller til en grillaften i haven, terrassen eller altanen. Med andre ord er det vin, der er perfekt til årstiden. Husk, at du får fri fragt i hele landet med denne smagekasse lige til at nyde i sensommeren.

1.000,00 DKK

En flaske Bourgogne fra , i

Bourgogne

Denne smagekasse indeholder en samling vine fra tre utroligt talentfulde non-interventionistiske burgundiske vinbønder. Alexandre Jouveaux laver enormt eftertragtet levende vin med en enorm renhed, friskhed og en kalkstenssyre, der på ærlig vis udtrykker både Chardonnay og Mâcons terroir. Pierre Mang – som i øvrigt er ven med Alexandre Jouveaux – går til opgaven med en stor portion nysgerrighed, ærlighed og ydmyghed. Hans vine er frie og usminkede, men samtidig bundseriøse og med enorm dybde. Vi blev blæst bagover under vores første besøg hos Benoît Kilian fra Domaine La Côtelette. Hans vine sitrer af energi og vælter ud af glasset. Det er uprætentiøst og ligetil, men alligevel med en dyb seriøsitet og nerve.

1.050,00 DKK

En flaske Saftige vine fra , i

Saftige vine

Vi har i denne smagekasse samlet tre rødvine, der både har stor drikbarhed og leverer på et tårnhøjt niveau fra passionerede vinbønder, der virkelig kan deres kram. Daniel Sage laver nogle af de mest efterspurgte vine i vores portefølje og med god grund. Abreuver ses Sillons har stor aromatisk kompleksitet og masser af saftighed. Léon fra Sébastien Châtillon er lyst og læskende, der løftes af animalske toner og et stærkt personligt udtryk. Dor fra Absurde Genie des Fleurs fremstilles ved at druerne klippes af, så der kun er en lille stilk tilbage, hvorefter gæringen foregår inde i druen med skallen intakt. Selvom det nok er deres mest seriøse vin, er den stadig både frisk og letdrikkelig.

700,00 DKK

En flaske Piemonte fra , i

Piemonte

Piemonte er meget mere end Barolo og Barbaresco. Derfor har vi sammensat denne smagekasse med vine uden for de store appellationer, men hvor vinene er store i sig selv. Fem af dem er lavet på Nebbiolo og den sidste på Freisa, og de spænder fra lyst og let til et mørkere udtryk. Det er rene og ærlige vine, der tilsammen viser, hvor højt et niveau det norditalienske vinområde kan levere på uden for de mest kendte appellationer. Vi har taget toppen af prisen, og du får automatisk gratis fragt med denne smagekasse.

1.400,00 DKK