Smagekasser

Vores smagekasser giver dig mulighed for at finde inspiration i vores vinunivers, og formålet med vores anbefalinger er at give dig den bedst mulige oplevelse inden for nogle temaer, som vi løbende skifter ud i.

En flaske Loire fra , i

Loire

En samling vine fra det langstrakte vinområde i det vestlige Frankrig, der står virkeligt stærkt i vores portefølje, hvis vi selv skal sige det. Det gælder både antallet af producenter, men i sandhed også i kvaliteten af deres vine. Smagekassen indeholder en mousserende, to syredrevne hvide samt tre røde i den saftige og letdrikkelige stil fra seks producenter, der hver især viser hvor god vin, der laves i Loiredalen. Du sparer desuden toppen af prisen og får fri fragt.

1.200,00 DKK

En flaske Muri fra , i

Muri

Muri er et alkoholfrit alternativ til vin, der udspringer af det gastronomiske miljø i København og især byens ekspertise med fermenteringer. Muri blander en lang række fermenteringer med øvrige ingredienser, mens de samtidig gør brug af specialiserede kulinariske teknikker for at opnå balance mellem elementer som syre, tannin, krop og struktur. Det er en ekstremt ambitiøs tilgang til – lag på lag – at lave en fermentet drik med samme dybde og kompleksitet som en god vin. Med denne smagekasse får du den perfekte introduktion til Muri.

675,00 DKK

En flaske Bobler fra , i

Bobler

Vi har blandet en boblende samling af mousserende vine, som giver dig noget til enhver lejlighed. De er kulørte, sjove og naturlige. Knap dem op, brug dem som velkomstdrink, til et godt selskab, til at udbringe en skål eller bare til at drikke. Vi har i øvrigt taget en god luns af prisen, og du får fri fragt. Skål!

1.000,00 DKK

En flaske Les 9 Caves fra , i

Les 9 Caves

Bruno Duchêne samt Manuel Di Vecchi Staraz fra Vinyer de la Ruca har sammen startet Les 9 Caves i Banyuls-sur-Mer, der byder på virkeligt mange ting, men i bund og grund er et community med umanipuleret vin som omdrejningspunkt. Bruno og Manuel hjælper blandt andet nyopstartede vinmagere med råd og vejledning, ligesom stedet næsten minder mere om et kollegie, hvor producenterne kommer på besøg hos hinanden på kryds og tværs for at få en snak, låne udstyr eller smage fadprøver. Rié og Hirofumi Shoji fra Pedres Blanques er også en del af Les 9 Caves, og derfor giver denne smagekasse med tre seriøse og helt unikke vine fra netop disse tre producenter virkeligt god mening for os. Max 1 kasse per husstand.

1.500,00 DKK

En flaske Bourgogne fra , i

Bourgogne

Denne smagekasse er fyldt med vine fra utroligt seriøse Bourgogne-bønder, der arbejder med minimal intervention i kælderen med et tårnhøjt niveau til følge. Du får automatisk fri fragt med denne smagekasse.

1.700,00 DKK

En flaske Lyst, let & læskende fra , i

Lyst, let & læskende

En samling lyse, lette og læskende rødvine, der er umådeligt nemme at drikke i store slurke. Det er fri og utæmmet vin lavet på helt naturlig vis, som du ikke behøver at sidde og meditere over hele aftenen. De er til gengæld perfekte til at drikke i godt selskab og blive glad af. Du får desuden automatisk fri fragt med denne smagekasse, og vi har taget toppen af prisen.

1.100,00 DKK

En flaske Den Billige fra , i

Den Billige

Det behøver ikke at koste en herregård at drikke ordentlig vin. Det er tanken bag denne smagekasse, som består af seks vine, som du også har råd til sidst på måneden. Fælles for dem er, at de er fremstillet med respekt for det område, hvor de kommer fra og uden unødige tilsætninger og andre fiksfakserier. Vi er bevidst gået efter ikke at snævre os ind og bevæger os derfor rundt i Frankrig, Italien og Spanien. Vi har endda skruet på prisen, så du også sparer en sjat oveni den i forvejen meget fornuftige prissætning.

650,00 DKK