Smagekasser

Vores smagekasser giver dig mulighed for at finde inspiration i vores vinunivers, og formålet med vores anbefalinger er at give dig den bedst mulige oplevelse inden for nogle temaer, som vi løbende skifter ud i.

En flaske Cofoco fra , i

Cofoco

I mere end 10 år har vi leveret vin til Cofoco-restauranterne, der er at finde en lang række steder i København. Derfor har vi sammensat denne smagekasse med vine, som igennem tiden har spredt glæde hos et hav af gæster. Der er både mousserende, hvid, orange og rød at finde i kassen og derfor noget til enhver lejlighed.

930,00 DKK

En flaske Julegaven fra , i

Julegaven

Vi har sammensat denne julegave bestående af seks vine, der uden tvivl vil bringe juleglæden frem. Den indeholder hvidvin, rødvin og bobler fra Frankrig og Italien, og vi har gjort os umage med at inkludere appellationer, der vækker bred genklang. Vinene er lavet af dygtige vinbønder, som arbejder med respekt for området og dets terroir og samtidig holder fast i et mere klassisk udtryk. Vininteresseret eller ej, så vil langt de fleste derfor sætte pris på denne flotte række vine. Kassen er samtidig oplagt som julegave til de ansatte, da den holder sig inden for revisorgrænsen. Vi har endda taget toppen af prisen, og du får fri fragt i hele Danmark.

1.200,00 DKK

En flaske November fra , i

November

En samling vine, der passer til vejret og årstidens mad. Det er udelukkende rødvine, der alle har mørkere toner tilfælles, men samtidig med saftigheden intakt. Det er vine fra Bourgogne, Rhône (endda fra både far og søn), Piemonte, Toscana og Penedès, som er seriøse i udtrykket og resultatet af nogle virkeligt dygtige vinbønders arbejde. Vi har desuden rundet lidt af prisen, og du får automatisk fri fragt med denne smagekasse.

1.250,00 DKK

En flaske Loire fra , i

Loire

Vi har en forkærlighed for det langstrakte vinområde i det vestlige Frankrig, og det bærer vores portefølje også præg af. Både i antal af producenter men i sandhed også i kvaliteten af dem. I denne smagekasse har vi udvalgt nogle af vores favoritter her og nu. Der er frisk og syreholdige bobler og hvidvine samt saftige og læskende rødvine. I al beskedenhed viser denne kasse, hvor god vin, der kan komme ud af Loiredalen. Vi har desuden taget toppen af prisen og giver fri fragt.

1.050,00 DKK

En flaske Orangevin fra , i

Orangevin

Vi har samlet seks forskellige orangevine i denne smagekasse, der på hver deres måde viser, hvad orangevin kan. Vinene er lavet på en lang række forskellige druer – kendte såvel som mindre kendte – og stammer fra vidt forskellige områder i Frankrig, Italien, Slovenien, Spanien og Australien. Fælles for dem er dog, at det er hvidvin fremstillet som en rødvin. Det vil sige grønne druer, der har fået lov til at ligge med drueskallerne i kortere eller længere tid for at kunne udtrække farve, tannin og aroma. Vi har rundet prisen ned for denne smagekasse, og du får automatisk fri fragt.

1.000,00 DKK

En flaske Let og læskende fra , i

Let og læskende

En samling saftige og læskende rødvine, der er umådeligt lette at drikke i store slurke. Det er fri og utæmmet vin lavet på naturlig vis, som du ikke behøver at sidde og meditere over hele aftenen. De er til gengæld perfekte til at drikke i godt selskab og blive glad af. Vi har rundet prisen lidt ned, og du får fri fragt med denne smagekasse.

1.050,00 DKK