Smagekasser

Vores smagekasser giver dig mulighed for at finde inspiration i vores vinunivers, og formålet med vores anbefalinger er at give dig den bedst mulige oplevelse inden for nogle temaer, som vi løbende skifter ud i.

En flaske Nyheder fra , i

Nyheder

Når vi får ny vin hjem, skal de altid kvalitetstestes, inden de bliver sat i salg. Det er et hårdt arbejde, men nogen skal jo gøre det… Vinene i denne smagekasse er derfor fyldt med gode sager, som har begejstret os på den ene eller anden måde. De er med andre ord lige til at åbne og nyde i godt selskab. Du får i øvrigt fri fragt, og vi har taget toppen af prisen.

1.100,00 DKK

En flaske Den Billige fra , i

Den Billige

Det behøver ikke at koste en herregård at drikke ordentlig vin. Det er tanken bag denne smagekasse, som består af seks vine, som du også har råd til sidst på måneden. Fælles for dem er, at de er fremstillet med respekt for det område, hvor de kommer fra og uden unødige tilsætninger og andre fiksfakserier. Vi er bevidst gået efter ikke at snævre os ind og bevæger os derfor rundt i Frankrig, Italien, Tyskland og Spanien. Vi har endda skruet på prisen, så du også sparer lidt oveni den i forvejen meget fornuftige prissætning.

700,00 DKK

En flaske Let & læskende fra , i

Let & læskende

En samling saftige og læskende rødvine, der er umådeligt lette at drikke i store slurke. Det er fri og utæmmet vin lavet på naturlig vis, som du ikke behøver at sidde og meditere over hele aftenen. De er til gengæld perfekte til at drikke i godt selskab og blive glad af. Vi har rundet prisen lidt ned, og du får fri fragt med denne smagekasse.

1.050,00 DKK

En flaske Bourgogne fra , i

Bourgogne

Vores portefølje er fyldt med Bourgogne-bønder, der arbejder utroligt seriøst i marken og med minimal intervention i kælderen med levende og karakterfulde vine til følge. Med denne smagekasse får du en god introduktion til en række af disse producenter, ligesom den viser, at Bourgogne kan være meget mere end Pinot Noir og Chardonnay. Vi har desuden skruet prisen ned, og du får automatisk fri fragt.

1.600,00 DKK

En flaske Alsace fra , i

Alsace

Alsace får mere og mere opmærksomhed og med rette, for man finder masser af fremragende vine i området, samtidig med at priserne ikke er stukket af. Vi er samtidig enormt stolte over de Alsace-producenter, som vi har i porteføljen, og tøver ikke med at placere dem blandt de bedste i området. I denne smagekasse har vi samlet hele seks forskellige vinmagere, som giver dig en stærk introduktion til vores sortiment inklusiv et indslag fra Bruno Schueller, der producerer noget af det mest eftertragtede Alsace-vin, der findes men i alt for små mængder. Du får desuden fri fragt med denne smagekasse.

1.250,00 DKK

En flaske 6 for en tusse fra , i

6 for en tusse

Hvis du ikke kan bestemme dig, har vi blandet denne kasse til dig, hvor du kommer godt rundt i vores portefølje. I samlingen finder du således bobler, hvid, orange og rød fra Frankrig, Spanien, Tyskland og Italien, så der er noget til enhver lejlighed. Det er i det hele taget vine lavet af dygtige bønder med håndværket i orden, hvor man får noget for pengene, og du får samtidig fri fragt.

1.000,00 DKK