Smagekasser

Vores smagekasser giver dig mulighed for at finde inspiration i vores vinunivers, og formålet med vores anbefalinger er at give dig den bedst mulige oplevelse inden for nogle temaer, som vi løbende skifter ud i.

En flaske Lyst, let & læskende fra , i

Lyst, let & læskende

En samling lyse, lette og læskende rødvine, der er umådeligt nemme at drikke i store slurke. Det er fri og utæmmet vin lavet på helt naturlig vis, som du ikke behøver at sidde og meditere over hele aftenen. De er til gengæld perfekte til at drikke i godt selskab og blive glad af. Du får desuden automatisk fri fragt.

1.100,00 DKK

En flaske April Favoritter fra , i

April Favoritter

En smagekasse fyldt med vine, som har givet os et smil på læben og er blandt vores absolutte favoritter i denne måned. Med andre ord er det vine, der drikker virkeligt godt nu og er lige til at knappe op og nyde i godt selskab. Vi har endda skåret 170 DKK af prisen (normalt 1370 DKK), og du får samtidigt fri fragt med denne smagekasse.

1.200,00 DKK

En flaske Alsace fra , i

Alsace

Alsace har en helt særlig plads i vores hjerter, for man finder masser af fremragende vine i området, samtidig med at priserne ikke er stukket af. Vi er desuden enormt stolte over de Alsace-producenter, som vi har i porteføljen, og tøver ikke med at placere dem blandt de allerbedste. Denne smagekasse giver derfor en stærk introduktion til området. Vi har taget toppen af prisen, og du får desuden fri fragt.

1.300,00 DKK

En flaske Pinot Noir fra , i

Pinot Noir

Tre gange Pinot Noir fra tre af vores absolutte yndlingsproducenter i form af Daniel Sage, Raphaël Monnier (Ratapoil) samt Romuald Valot. Det er Pinot Noir i den helt frie, levende og saftige stil, men samtidig med et tydeligt personligt præg fra hver af vinmagerne. Med til historien hører, at Adam Contre le Beefsteack kun sælges i denne smagekasse, ligesom Cuvée 21550 – Infusion de Pinot Noir godt nok fremstilles i Beaujolais, men kommer fra marker i Ladoix i Bourgogne med postnummeret 21550. Max 1 kasse per husstand.

850,00 DKK

En flaske Muri fra , i

Muri

Med denne smagekasse får du den perfekte introduktion til Muri, der er et alkoholfrit alternativ til vin, som udspringer af det gastronomiske miljø i København. Muri blander en lang række fermenteringer med øvrige ingredienser, mens de samtidig gør brug af specialiserede kulinariske teknikker for at opnå balance mellem elementer som syre, tannin, krop og struktur. Det er en ekstremt ambitiøs tilgang til – lag på lag – at lave en fermentet drik med samme dybde og kompleksitet som en god vin. Du får gratis fragt med denne smagekasse.

1.000,00 DKK

En flaske Bourgogne fra , i

Bourgogne

Denne smagekasse er fyldt med vine fra utroligt seriøse Bourgogne-bønder, der arbejder med minimal intervention i kælderen med et tårnhøjt niveau til følge. Det er saftigt og levende og ærligt talt virkeligt god vin fra et vidunderligt vinområde. Vi har taget toppen af prisen, og du får automatisk fri fragt med denne smagekasse.

1.600,00 DKK

En flaske Beaujolais fra , i

Beaujolais

Vi arbejder med en lang række virkeligt dygtige Beaujolais-bønder, som har hver deres helt særegne stil. På den måde viser denne smagekasse, hvor mange forskellige udtryk, man kan få ud af Gamay-druen, der dog alle har saftigheden tilfælles. Det er vin af høj kvalitet, som samtidig er tro mod de lokale traditioner. Vi har desuden taget toppen af prisen, og du får fri fragt.

1.100,00 DKK