Si Tu Sais

Bourgogne

Siden begyndelsen i 2020 har Si Tu Sais været på alles læber, og det er ærligt talt et kæmpe privilegium, at vi nu har modtaget første sending til Danmark efter en virkelig god dialog med Patrick & Sara, som er parret bag. De har en fortid i Londons finansverden, men vendte tingene på hovedet og tog i en årrække – og ad flere omgange – arbejde for Maison Harbour i Savigny-les-Beaune. Parret endte med at falde pladask for Bourgogne og besluttede sig derfor for at slå sig ned i Chamilly i 2020 for at starte deres eget projekt.

I kælderen har de taget deres erfaring fra Maison Harbour med sig, men har allerede markeret sig med deres egen stil, som på en gang forener en stor åbenhed og nysgerrighed med en kæmpe sans for detaljen. Hvor Maison Harbour fx altid arbejder med afstilkede druer for sine rødvine, gør Patrick og Sara mest brug af helklasegæring, hvilket de allerede nu har vist, at de fuldt ud mestrer. De hvide er tilsvarende imponerende og fornemmes umanipulerede, men samtidig bundseriøse med kæmpestor præcision og dybde.

Hvis det ikke allerede skulle være tydeligt, så er vi fulde af beundring over for det arbejde, som Patrick & Sara lægger i Si Tu Sais og de vine, der kommer ud af det. Og så gør det heller ikke noget, at vi har at gøre med et helt igennem sympatisk par, der er virkeligt behageligt selskab. Selve produktionen er dog fuldstændig minimal, og der er kommet utrolig få flasker af hver cuvée til landet. Vi er dog taknemmelige for dem, som vi har fået, men her har vi altså at gøre med et af de tilfælde, hvor det gælder om at slå til, når muligheden byder sig.

Produkter fra Si Tu Sais