The Other Right
2020 Stay Mellow
Stay Mellow

Produkttype

Orange vin

Land

Australien

Område

Adelaide Hills

Drue

Semillon

Indhold

0.75 l

280,00 DKK

The Other Right

The Other Right blev grundlagt af Alex Schulkin og Galit Shachaf i 2012 ud fra ambitionen om at lave uhøjtidelige og umanipulerede vine uden moderne fiksfakserier. Druematerialet kommer primært fra Adelaide Hills og nærliggende områder, og fra og med 2016 har Alex og Galit været i stand til udelukkende at købe druer fra bønder, der lever 100% op til deres krav om bæredygtigt markarbejde.

Kælderarbejdet er hands-off, low-tech og helt uden tilsat svovl gennem hele processen. Alex og Galit tager ikke sig selv særlig højtideligt og forventer heller ikke, at man gør det med deres vine, der ikke desto mindre udviser en imponerende seriøsitet samt balance mellem præcision og lethed. Det er vine lavet med passion og glæde med formålet om at skabe en tilsvarende oplevelse i glasset.

Det lidt kryptiske navn har en dobbeltbetydning: Dels stammer den fra Galits lejlighedsvise vanskeligheder ved at skelne mellem højre og venstre, dels er det en kommentar til de mere konventionelle vinbønder, der gennem tiden har fortalt dem, at de ikke laver vin, som de burde. Selv betragter de ikke deres tilgang til vinproduktion som forkert. Den er bare ”The Other Right”.

Se alle produkter fra The Other Right

Lieu-dit anbefaler

Her er vores bud på andre vine der stilmæssigt kan noget af det samme som den aktuelle vin du kigger på. For hver vinbonde vi arbejder med, har vi forsøgt at besvare spørgsmålet: ”Hvis man kan lide at drikke vinene fra denne vinmager, hvad ville man så ellers have glæde af at drikke fra vores portefølje?”.

 • Agori Rosé

  2019 Agori Rosé

  Travis Tausend

  Adelaide Hills, Australien

  Rosé, 0.75 l

  220,00 DKK
 • Tinto

  2019 Tinto

  Kindeli

  Nelson, New Zealand

  Rødvin, 0.75 l

  170,00 DKK
 • Noir Dee Doot Dah

  2019 Noir Dee Doot Dah

  Good Intentions Wine Co.

  South Australia, Australien

  Rødvin, 0.75 l

  200,00 DKK
 • Floppy Giggle Day

  2019 Floppy Giggle Day

  Good Intentions Wine Co.

  South Australia, Australien

  Hvidvin, 0.75 l

  200,00 DKK
 • Marco

  2015 Marco

  Tom Shobbrook

  Barossa Valley, Australien

  Rødvin, 0.75 l

  270,00 DKK