Smagekasser

Vores smagekasser giver dig mulighed for at finde inspiration i vores vinunivers, og formålet med vores anbefalinger er at give dig den bedst mulige oplevelse inden for nogle temaer, som vi løbende skifter ud i.

En flaske Blandet Bourgogne fra , i

Blandet Bourgogne

Vinbønderne i denne smagekasse har det til fælles, at de er drevet af både lyst og ambitioner. Kassen indeholder tre hvide og tre røde Bourgogner fra i alt seks af vores Bourgogne-producenter, som på hver deres måde viser, hvad vores udvalg har at byde på. Vi har taget toppen af prisen, og du får gratis fragt.

1.500,00 DKK

En flaske Loire fra , i

Loire

Vi har en forkærlighed for det langstrakte vinområde i det vestlige Frankrig, og det bærer vores portefølje også præg af. Både i antal af producenter men i sandhed også i kvaliteten af dem. Denne smagekasse er sammensat for at kunne give dit et indblik i vores udvalg. Det vil sige, at udover rødvin og hvidvin, er der flere forskellige druer og stilarter at dykke ned i. I al beskedenhed viser denne kasse, hvor god vin, der kan komme ud af Loiredalen. Vi har desuden taget toppen af prisen og giver fri fragt.

1.200,00 DKK

En flaske 6 for en tusse fra , i

6 for en tusse

Hvis du har svært ved at bestemme dig, så overlad det trygt til os. Vi har blandet 6 saftige vine fra bønder, der kan deres håndværk. Vores udvalg er størst i Frankrig og Italien, og det er netop også her, at vinene stammer fra. Kassen indeholder to røde, to hvide, en orange og en mousserende vin, så der er noget til enhver lejlighed. Du får oveni købet fri fragt ved at bestille denne smagekasse.

1.000,00 DKK

En flaske Champagne fra , i

Champagne

Vi har sammensat denne Champagne-smagekasse, der udelukkende består af mousserende vin fra dette helt specielle område i det nordøstlige Frankrig. Kassen byder på særligt udvalgte flasker fra fem af vores dygtige Champagne-producenter, så du får en god introduktion til vores portefølje. Husk, at Champagne ikke kun kan bruges som velkomstdrink og til at fejre noget, men også er en fremragende ledsager til mad. Vi har taget toppen af prisen for denne smagekasse, og du får oveni købet fri fragt.

2.250,00 DKK

En flaske Bobler fra , i

Bobler

Vi har blandet en boblende samling mousserende vine, som er både saftige, farverige og til at blive glad af. De går forrygende som velkomstdrink, til et godt selskab, til at udbringe en skål eller til bare at drikke. Vi har i øvrigt skåret toppen af prisen, og du får fri fragt. Skål!

1.000,00 DKK

En flaske Vilde Vine fra , i

Vilde Vine

Hvis etiketterne og farven ikke allerede røber det, så lad os gøre det. Denne smagekasse består af vine med store personligheder, der emmer af vildskab og kræver din fulde opmærksomhed. På hver deres måde viser de, hvad vin også kan. Det er vin, der er lavet med så lidt indblanding som muligt og helt uden tilsætninger. De er hverken blevet klaret eller filtreret, så det naturlige bundfald svæver frit rundt i flasken. Det er rene vine uden manipulation. Med andre ord er denne kasse lige noget for dig, hvis du er ude efter at få én på opleveren. Vi har taget toppen af prisen, og du får fri fragt.

1.100,00 DKK

En flaske Beaujolais fra , i

Beaujolais

Beaujolais har i en årrække været kendt for ung og billig vin, der skal drikkes nu og her. Men i dag byder området på utroligt ambitiøse vinbønder, der laver seriøs Gamay (og Pinot Noir) af høj kvalitet, og som samtidig er tro mod de lokale traditioner. Vi har samlet en kasse med vine fra seks producenter, der netop har det tilfælles. Det er med andre ord Gamay og Pinot Noir, der både byder på saftighed og seriøsitet. Du får fri fragt med denne smagekasse.

1.200,00 DKK

En flaske Den Billige fra , i

Den Billige

Det behøver ikke at koste en herregård at drikke ordentlig vin. Det er tanken bag denne smagekasse, som består af seks vine, som du også har råd til sidst på måneden. Fælles for dem er, at de er fremstillet med respekt for det område, hvor de kommer fra og uden unødige tilsætninger og andre fiksfakserier. Vi er bevidst gået efter ikke at snævre os ind og bevæger os derfor rundt i Europa fra Frankrig, Italien og Spanien, ligesom du både kan finde mousserende, hvidvin og rødvin i kassen. Vi har endda skruet prisen en smule ned oveni den i forvejen meget fornuftige prissætning.

650,00 DKK