Lieu-dits smagekasser

Vores smagekasser giver dig mulighed for at finde inspiration i vores vinunivers, og formålet med vores anbefalinger er at give dig den bedst mulige oplevelse inden for nogle temaer, som vi løbende skifter ud i.

Rød Bourgogne

Rød Bourgogne

Vi elsker rød Bourgogne i den saftige og umanipulerede stil. Derfor har vi sammensat en smagekasse, som tager dig godt rundt blandt seks af vores Bourgogne-producenter, der har det til fælles, at de leverer på et langt højere niveau, end man umiddelbart ville forvente sig af appellationen. Alle vine er desuden fremstillet ved 100% helklasegæring, med minimalt fadpræg og med kun en smule eller helt uden tilsat svovl. Generelt er lethed og elegance nøgleord, uden at dette på nogen måde går ud over hverken dybde eller kompleksitet. Vi har rundet prisen lidt ned for denne smagekasse, og du får automatisk fri fragt.

1.500,00 DKK

Hvidt og godt

Hvidt og godt

Er du til hvidvin med en forkærlighed for Europa, så er denne smagekasse lige noget for dig. Der er nemlig vine fra Frankrig, Tyskland, Italien og Spanien i kassen, hvis stil spænder fra det aromatiske til det oxiderede, mineralske og syredrevne. Producenterne har en seriøs og naturlig tilgang til vinfremstilling til fælles og laver både præcise og stabile vine, der leverer på et højere niveau, end hvad man ville forvente af prisklassen. Derudover har vi endda taget toppen af prisen.

800,00 DKK

Rødt og godt

Rødt og godt

Er du til fransk og italiensk rødvin i den lidt mørkere men stadig saftige stil, så er denne smagekasse lige noget for dig. Fælles for producenterne er, at de har en naturlig, men samtidig seriøs tilgang til fremstillingen af vin. Samtidig leverer vinene på et højere niveau, end hvad man ville forvente af prisklassen, og oven i det, har vi rundet lidt af prisen.

800,00 DKK

Det smager godt nu

Det smager godt nu

Levende og naturlig vin udvikler sig konstant i flasken, og derfor vil der i vinens levetid være et tidspunkt, hvor vinen er på sit højeste og i optimal balance, som giver den bedst mulige smagsoplevelse. I denne smagekasse har vi udvalgt nogle enkelte af de vine, som efter vores holdning tager sig allerbedst ud lige nu. Med andre ord er nu og her et rigtigt godt tidspunkt at åbne og nyde disse flasker. Vi har i øvrigt rundet prisen lidt ned for denne smagekasse, og du får samtidig fri fragt.

1.300,00 DKK

Saint Pierre & Dodane

Saint Pierre & Dodane

Domaine de Saint Pierres vine har gennemgået en kæmpe transformation de seneste år og står den dag i dag som noget af det fineste, Arbois har at byde på. Siden 2011 har domænet været drevet af Fabrice Dodane, og den stadigt stigende kvalitet af druematerialet har gjort det muligt helt at droppe brugen af svovl. 2020 er den bedste årgang, vi har smagt fra hans hånd, og den byder på en renhed og præcision, som vi ikke har set før. Grundet de meget små mængder sælges Domaine de Saint Pierre ikke stykvist og kan derfor kun købes i denne samlede kasse, hvor vi har rundet prisen en smule ned og giver fri fragt. Fabrice fremstiller samtidig en række særdeles vellavede og letdrikkelige vine af købte druer under navnet Fabrice Dodane, som også er at finde i denne kasse.

2.000,00 DKK

Den Billige

Den Billige

Det behøver ikke at koste en herregård at drikke ordentlig vin. Det er tanken bag denne smagekasse, som består af seks vine, som du også har råd til sidst på måneden. Fælles for dem er, at de er fremstillet med respekt for det område, hvor de kommer fra og uden unødige tilsætninger og andre fiksfakserier. Vi er bevidst gået efter ikke at snævre os ind og bevæger os derfor rundt i Europa fra Tyskland, Frankrig, Italien og Spanien, ligesom du både kan finde mousserende, hvid, rosé og rødvin i kassen. Vi har endda skruet på prisen, så du oveni den i forvejen meget fornuftige prissætning sparer, hvad der svarer til en flaske vin. Max én kasse per ordre.

600,00 DKK

Lyst, let og læskende

Lyst, let og læskende

En samling af vine til dem, der ikke bryder sig om høj alkohol, tanniner og blå tænder. Det her er lyst, læskende og umådeligt let at drikke i store slurke. Det er fri og utæmmet vin uden nogen former for tilsætninger. Mest fransk med afstikkere til Italien og New Zealand. Det er ikke vin du behøver at sidde og meditere over hele aftenen, så knap den op, drik den i godt selskab, og bliv glad i låget. Vi har i øvrigt rundet prisen lidt ned for denne smagekasse, og du får automatisk fri fragt.

1.100,00 DKK

Orangevin

Orangevin

Orangevin, macération pelliculaire, skin-contact, skin-fermented. Kært barn har mange navne, men hvad end du kalder det, så er hovedpointen, at dette er en hvidvin fremstillet som en rødvin. Det vil sige grønne druer, der har fået lov til at ligge med drueskallerne i kortere eller længere tid for at kunne udtrække farve, tannin og aroma. Denne kasse sender dig godt rundt i forskellige stilarter inden for kategorien i især Italien, men har også afstikkere til Frankrig og New Zealand. Vi har rundet prisen lidt ned for denne smagekasse, og du får automatisk fri fragt.

1.100,00 DKK

François Saint-Lô

François Saint-Lô

François Saint-Lô arbejder med en enorm samvittighed og sensitivitet i markerne og med minimal intervention i kælderen. Vinene er lyse, ekstremt saftige, stærkt overbevisende og meget eftertragtede. Vi får aldrig nok tildelt til at kunne gøre alle tilfredse, så det gælder om at slå til, når man har chancen. Vinene sættes kun til salg i denne smagekasse og kan ikke købes enkeltvist, men vi har rundet prisen lidt ned, og du får automatisk fri fragt.

1.400,00 DKK