Lieu-dits smagekasser

Smagekasserne giver dig mulighed for at finde inspiration i vores vinunivers, og formålet med vores anbefalinger er at give dig den bedst mulige helhedsoplevelse inden for nogle temaer, som vi løbende finder på.

Vi har desuden rundet priserne lidt ned, og alle smagekasserne giver dig automatisk fri fragt. Scroll ned for at blive præsenteret for dine nye favoritter.

Orangevin

Orangevin

Orangevin, macération pelliculaire, skin-contact, skin-fermented. Kært barn har mange navne, men hvad end du kalder det, så er hovedpointen, at dette er en hvidvin fremstillet som en rødvin. Det vil sige grønne druer, der har fået lov til at ligge med drueskallerne i kortere eller længere tid for at kunne udtrække farve, tannin og aroma.

Denne kasse sender dig godt rundt i forskellige stilarter inden for kategorien, både fra klassiske områder som Friuli, hvor man altid har håndteret sine grønne druer på denne måde, til nye områder, hvor man benytter teknikken til at give vinen et helt nyt udtryk.

1.300,00 DKK

Lyst, let og læskende

Lyst, let og læskende

En samling af vine til dem, der ikke bryder sig om høj alkohol, tanniner og blå tænder. Det her er lyst, læskende og umådeligt let at drikke i store slurke. Det er fri og utæmmet vin uden nogen former for tilsætninger. Mest fransk men med et par afstikkere til Australien og New Zealand. Det er ikke vin, du behøver at sidde og meditere over hele aftenen. Knap den op, drik den i godt selskab og bliv glad i låget.

1.000,00 DKK

Rød Bourgogne

Rød Bourgogne

Vi er rimeligt skarpe på Bourgogne i den saftige og umanipulerede stil, hvis vi selv skal sige det. Mange vil efterhånden være bekendte med vores meget efterspurgte producent Frédéric Cossard, men vi har meget andet i porteføljen, der sagtens kan måle sig.

Fælles for alle producenter i denne kasse er, at de leverer et langt højere niveau, end man umiddelbart ville forvente sig af appellationen. Alle vine er fremstillet ved 100% helklasegæring, med minimalt fadpræg og uden tilsat svovl. Lethed og elegance er nøgleord, uden at dette på nogen måde går ud over dybde og kompleksitet.

1.600,00 DKK

The Hungries

The Hungries

Denne kasse er sammensat af Anders Husa og Kaitlin Orr og indeholder en række af de vine, som de godt kan lide at drikke nu og her. Der er ikke tvivl om, at Anders og Kaitlin har en forkærlighed for ekstremt læskende vine med fuld smæk på aromatikken. Vi kunne ikke have gjort det bedre selv!

Medlemmer af The Hungries får specialpris på denne kasse ved at indtaste rabatkode ved betaling.

1.450,00 DKK