Lieu-dits smagekasser

Vores smagekasser giver dig mulighed for at finde inspiration i vores vinunivers, og formålet med vores anbefalinger er at give dig den bedst mulige oplevelse inden for nogle temaer, som vi løbende finder på.

Vi har desuden rundet priserne lidt ned, og alle smagekasserne giver dig automatisk fri fragt. Scroll ned for at blive præsenteret for dine nye favoritter.

Blandede Bolsjer

Blandede Bolsjer

Med denne smagekasse kommer du godt rundt i vores udvalg. Temaet går helt bevidst i øst og vest fra Bourgogne, Beaujolais og Gard til Emilia-Romagna og Umbrien samt Brda i Slovenien. Der er hvid, orange, rød og mousserende, og stilen spænder fra det umanipulerede til det mere klassiske. Med andre ord er denne smagekasse perfekt til dig, der ikke har en helt specifik præference, men i stedet gerne vil gå lidt på opdagelse og blive inspireret.

1.000,00 DKK

Orangevin

Orangevin

Orangevin, macération pelliculaire, skin-contact, skin-fermented. Kært barn har mange navne, men hvad end du kalder det, så er hovedpointen, at dette er en hvidvin fremstillet som en rødvin. Det vil sige grønne druer, der har fået lov til at ligge med drueskallerne i kortere eller længere tid for at kunne udtrække farve, tannin og aroma.

Denne kasse sender dig godt rundt i forskellige stilarter inden for kategorien i både Italien, Frankrig, Slovenien og Australien.

1.200,00 DKK

Fiskebaren

Fiskebaren

Kødbyens Fiskebar har sammensat denne smagekasse, som restaurantchef René Renissen og chefsommelier Frederik Kordt Lassen giver disse ord med på vejen: ”Det her er vine, som vi selv ville elske at drikke i solen, og som er perfekte til at nyde i Fiskebarens solstole.”

1.500,00 DKK

Blandet Bourgogne

Blandet Bourgogne

Vinbønderne i denne smagekasse har det til fælles, at de er drevet af både lyst og ambitioner. Det er både etablerede vinproducenter sammen med en ny generation, der allerede nu viser stort potentiale. Kassen indeholder tre hvide og tre røde Bourgogner, som bevæger sig fra det sjove og naturlige over i en retning, som er mere klassisk. Med andre ord kommer du godt rundt i vores udvalg. Smagekassen er en blanding af to overordentligt gode årgange. 2018 havde exceptionelt sunde druer og viser stort potentiale, mens 2019 byder på en enorm friskhed og perfekt modenhed. Der er utroligt meget hype omkring 2019-årgangen, og flere mener, at den vil sprænge skalaen og endda udfordre den legendariske 1865-årgang.

1.300,00 DKK

Kadeau

Kadeau

Rasmus Kofoed, medejer og stifter af Restaurant Kadeau, har lavet denne kasse, som han giver disse ord med på vejen:

“De valgte vine i min smagekasse er vine fra skønne regioner som Bourgogne, Champagne og Loire blandt andet. Vine som vi både har på kortet på restauranten, og som jeg ville nyde at servere for gæster og også drikke selv. Der er sådan lidt diversitet; både bobler, hvid og rød, let rød vel at mærke. Det, skulle jeg mene, kunne bringe glæde i de fleste hjem.”

1.500,00 DKK

formel B

formel B

Rune Jochumsen, medejer og sommelier på Michelin-restauranten formel B, har valgt vinene til denne smagekasse, som får disse ord med på vejen:

“De udvalgte vine kunne være en del af vores vinmenu. De er saftige, sjove, levende, men uden af være alt for langhårede.”

1.600,00 DKK

Lyst, let og læskende

Lyst, let og læskende

En samling af vine til dem, der ikke bryder sig om høj alkohol, tanniner og blå tænder. Det her er lyst, læskende og umådeligt let at drikke i store slurke. Det er fri og utæmmet vin uden nogen former for tilsætninger. Halvt fransk, med afstikkere til Italien og Australien. Det er ikke vin du behøver at sidde og meditere over hele aftenen. Knap den op, drik den i godt selskab og bliv glad i låget.

1.000,00 DKK

The Hungries by Kaitlin Orr & Anders Husa

The Hungries by Kaitlin Orr & Anders Husa

Denne kasse er sammensat af Anders Husa og Kaitlin Orr og indeholder en række af de vine, som de godt kan lide at drikke nu og her. Der er ikke tvivl om, at Anders og Kaitlin har en forkærlighed for ekstremt læskende vine med fuld smæk på aromatikken. Vi kunne ikke have gjort det bedre selv!

Medlemmer af The Hungries får specialpris på denne kasse ved at indtaste rabatkode ved betaling.

1.450,00 DKK