Lieu-dits smagekasser

Vores smagekasser giver dig mulighed for at finde inspiration i vores vinunivers, og formålet med vores anbefalinger er at give dig den bedst mulige oplevelse inden for nogle temaer, som vi løbende finder på.

Vi har desuden rundet priserne lidt ned, og alle smagekasserne giver dig automatisk fri fragt. Scroll ned for at blive præsenteret for dine nye favoritter.

Maison

Maison

Kanstrup og Rise, selvudnævnte vineksperter på Restaurant Maison, siger om deres smagekasse:

“Vi på Maison elsker klassisk, og vi elsker soif. Så vi har udvalgt en håndfuld vine, som har begge dele, og som leder tankerne sydpå til Frankrig.”

1.500,00 DKK

Jah Izakaya

Jah Izakaya

Sigurd Kjeldgaard, restaurantchef og medejer af Jah, har sammen med Jahs egen Sixten Bakdal sammensat denne smagekasse:

“Smagekassen er et anerkendende nik til nogle af pionérerne inden for naturlig vinproduktion. Ofte giver det ‘nye’ mere mening, hvis man forstår lidt af det ’gamle’. På Jah elsker vi mange forskellige vine, og i vores øjne skinner det tydeligt igennem, hvorfor netop de her producenter (og deres familier) alle har været relevante i flere årtier.”

1.500,00 DKK

Pluto

Pluto

Andreas Vick, restaurantchef og medejer af Restaurant Pluto, har sammensat denne MAGNUM-kasse, som han giver disse ord med på vejen:

”Hele Pluto-holdet og jeg elsker saftig vin og særligt dem, der kommer i større flasker. Her er derfor vores bud på en kasse, der vil forberede dig på, hvad der venter os alle denne sommer. En kasse med både hvid, rosé og let rød. Alle naturligvis i magnum!!! Det bliver en vild sommer, som kommer til at handle om at dele, så hvorfor ikke bare starte nu? Eller snup en magnum alene – der er vist ingen restriktioner for, hvornår du skal lukke og slukke i privaten.” Alle flasker er 1,5 liter:

2.100,00 DKK

Kadeau

Kadeau

Rasmus Kofoed, medejer og stifter af Restaurant Kadeau, har lavet denne kasse, som han giver disse ord med på vejen:

“De valgte vine i min smagekasse er vine fra skønne regioner som Bourgogne, Champagne og Loire blandt andet. Vine som vi både har på kortet på restauranten, og som jeg ville nyde at servere for gæster og også drikke selv. Der er sådan lidt diversitet; både bobler, hvid og rød, let rød vel at mærke. Det, skulle jeg mene, kunne bringe glæde i de fleste hjem.”

1.500,00 DKK

Barabba

Barabba

The Grumpy Wineman aka Riccardo Marcon, medejer og sommelier på Barabba, har valgt vinene til denne smagekasse, som får disse ord med på vejen:

“Missing Barabba? Get some proper vibes at home or at the park or wherever you like with the old man’s favourites. Definitely not boring, no grand crus”

1.300,00 DKK

formel B

formel B

Rune Jochumsen, medejer og sommelier på Michelin-restauranten formel B, har valgt vinene til denne smagekasse, som får disse ord med på vejen:

“De udvalgte vine kunne være en del af vores vinmenu. De er saftige, sjove, levende, men uden af være alt for langhårede.”

1.600,00 DKK

Orangevin

Orangevin

Orangevin, macération pelliculaire, skin-contact, skin-fermented. Kært barn har mange navne, men hvad end du kalder det, så er hovedpointen, at dette er en hvidvin fremstillet som en rødvin. Det vil sige grønne druer, der har fået lov til at ligge med drueskallerne i kortere eller længere tid for at kunne udtrække farve, tannin og aroma.

Denne kasse sender dig godt rundt i forskellige stilarter inden for kategorien, både fra klassiske områder som Friuli, hvor man altid har håndteret sine grønne druer på denne måde, til nye områder, hvor man benytter teknikken til at give vinen et helt nyt udtryk.

1.300,00 DKK

Lyst, let og læskende

Lyst, let og læskende

En samling af vine til dem, der ikke bryder sig om høj alkohol, tanniner og blå tænder. Det her er lyst, læskende og umådeligt let at drikke i store slurke. Det er fri og utæmmet vin uden nogen former for tilsætninger. Halvt fransk, med afstikkere til Italien, New Zealand og Australien. Det er ikke vin du behøver at sidde og meditere over hele aftenen. Knap den op, drik den i godt selskab og bliv glad i låget.

1.000,00 DKK

Rød Bourgogne

Rød Bourgogne

Vi er rimeligt skarpe på Bourgogne i den saftige og umanipulerede stil, hvis vi selv skal sige det. Mange vil efterhånden være bekendte med vores meget efterspurgte producent Frédéric Cossard, men vi har meget andet i porteføljen, der sagtens kan måle sig.

Fælles for alle producenter i denne kasse er, at de leverer et langt højere niveau, end man umiddelbart ville forvente sig af appellationen. Lethed og elegance er nøgleord, uden at dette på nogen måde går ud over dybde og kompleksitet.

1.600,00 DKK

The Hungries by Kaitlin Orr & Anders Husa

The Hungries by Kaitlin Orr & Anders Husa

Denne kasse er sammensat af Anders Husa og Kaitlin Orr og indeholder en række af de vine, som de godt kan lide at drikke nu og her. Der er ikke tvivl om, at Anders og Kaitlin har en forkærlighed for ekstremt læskende vine med fuld smæk på aromatikken. Vi kunne ikke have gjort det bedre selv!

Medlemmer af The Hungries får specialpris på denne kasse ved at indtaste rabatkode ved betaling.

1.450,00 DKK