Patrick Bouju
Det var ironisk nok, da Patrick Bouju læste kemi, at han fandt ud af, at han var intolerant over for svovlen i klassiske vine. Da han i midthalvfemserne blev introduceret til vinfremstilling med lav intervention, blev han derfor inspireret til at studere vitikultur i Beaune. Patrick frigav sin første årgang kemifri vin i 2002 under navnet Domaine La Bohème, men det var først i 2008, at han blev vinmager på fuld tid.
Patrick Bouju har parceller spredt ud over flere kommuner henover Auvergnes vulkanske jordbund. De ældste vinstokke er 120 år gamle, og der står gamle sorter som Limberger og Mirefleurien samt flere typer Gamay side om side for at give mere kompleksitet til vinene. Det meste af arbejdet i marken sker i hånden, hvor Patrick også selv styrer hesten og naturligvis afholder sig fra at bruge syntetiske sprøjtemidler. Udover udbyttet fra sine egne marker har Patrick Bouju kastet sig ud i at købe druer fra områder som Alsace, Savoie, Beaujolais, Languedoc og endda Grækenland (se Sous le Végétal).
Hver parcel vinificeres separat for at afspejle både terroir samt vind og vejr, og der tilsættes ingen svovl på noget tidspunkt for at holde vinene i live. Der arbejdes med små udbytter og lang ekstraktion med karakterfulde vine til følge. Patrick er en entusiastisk energibombe, hvilket da også kanaliseres videre i de vilde, utæmmede og saftige vine.