Domaine Didon
David og Naïma Didon har installeret sig på en gammel gård i Chassey-le-Camp i Côte Chalonnaise, hvor de i Domaine Didon dyrker lidt under to hektar marker grænsende op til skov og helt fri for omkringliggende marker, hvor de skal forholde sig til naboers eventuelle unoder. Det er en klar fordel, når man som parret er stålsatte biodynamikere og har tårnhøje ambitioner for dyrkningsmetoden.
Til daglig arbejder David for Domaine de Montille i Volnay, hvor han er ansvarlig for alt markarbejde og i den egenskab har styret domainets omlægning til biodynamik. Vejen til at fremstille vin i eget navn kom gennem Davids mangeårige venskab med Julien Altaber og Dominique Derain i Saint-Aubin. Dyrkningsarbejdet har David længe haft styr på, men mødet med deres vine åbnede for alvor hans øjne for, at vinifikation uden nogen form for tilsætninger kan frembringe vine af en helt særlig kaliber.
Spontangæring, hele klaser, nul tilsætninger overhovedet, nul klaring og filtrering og ingen brug af nyt fad er blot nogle af de parametre, der er med til at skabe en lille perlerække af vine, der er lyse, læskende, levende og altid sitrende af energi. Niveauet for Domaine Didon er tordnende højt, til trods for den beskedne appellation vinene bærer på etiketten.