Domaine des Miquettes
I 2003 overtog Paul Estève og Chrystelle Vareille en gård, der ligger i landsbyen Cheminas vest for Rhône-floden i Saint Joseph, fra Pauls familie. Omend det både var trangt og lavteknologisk byggede de en af længerne om, så de kunne fremstille vin, og Domaine des Miquettes kunne se dagens lys.
De tilhørende marker ligger i 350 meters højde og passes på omhyggelig vis ved blandt andet at beskytte rankerne med ler og planter. På de stejleste skråninger bruges der hest i marken, ligesom der både arbejdes økologisk og biodynamisk, selvom ikke alle vine er certificerede. I kælderen ældes vinen i store træfade (demi-muids), ligesom Paul og Chrystelle gør brug af spontangæring og hverken tilsætter svovl, klarer eller filtrerer for at lade vinen udtrykke sit terroir på bedste vis.
Med inspiration i et besøg i Georgien bruger Domaine des Miquettes amphoraer for rød- og orangevinene Madloba, som betyder tak på georgisk. Paul har endda taget det så vidt, at han har dedikeret en del af vinkælderen til 26 nedgravede amphoraer. Den røde Madloba laves på Syrah og orangevinen er en blanding af Marsanne og Viognier. Begge vine udblødes med skallerne (macererer) i seks måneder, ligesom de ældes endnu seks måneder på amphora.