Ajola
2018 Vino Bianco Macerato
Vino Bianco Macerato

Produkttype

Maceration

Land

Italien

Område

Umbrien

Drue

Malvasia, Drupeggio, Grechetto, Procanico, Verdello

Indhold

0.75 l

200,00 DKK

Ajola

Azienda Agricola Ajola er grundlagt af italieneren Jacopo Battista og australieren Patricia Nelson der hhv. har arbejdet hos Le Coste og Cantina Giardino. De laver charmerende, rustikke og letdrikkelige vine, men grundlaget for projektet er mere og andet end blot at fremstille vin. Ajola udspringer af Jacopo og Patricias ønske om at opbygge et landbrug der i hele sin udformning, såvel praktisk som kulturelt, leverer et samlet alternativ til det industrielle landbrug og den livsform der følger med. Med egne ord laver de ”vini contadini”: vine som man altid har drukket dem blandt bønder der dyrkede deres egne marker med samvittighed og respekt. I kælderen arbejdes der helt uden tilsætninger, svovl inklusive, og der hverken klares eller filtreres inden flaskning.

Se alle produkter fra Ajola

Lieu-dit’s anbefaling

Vinene nedenfor er vores bud på vine der stilmæssigt kan noget af det samme som den aktuelle vin du kigger på. Vi fokuserer ikke så meget på drue, producent og region, men anbefaler i stedet vine baseret på vores subjektive vurdering af vinens samlede profil. Vi garanterer ikke at ramme plet hver gang, men til gengæld gør vi os umage og forsøger at anbefale anderledes vine der giver en lignende oplevelse.