Massa Vecchia
2016 Passito Aleatico
Passito Aleatico

Produkttype

Sød vin

Land

Italien

Område

Toscana

Drue

Aleatico

Indhold

0.375 l

360,00 DKK

Massa Vecchia

Man finder Massa Vecchia ved foden af bakkerne i Massa Marittima i Toscana. Gården, hvor man udover at lave vin også producerer olivenolie og korn, har hørt til familien siden 1985. Fabrizio Niccolaini oprettede i 2003 Vini Veri Group sammen med producenterne Maule, Bea og Radikon med det formål at skabe et referencepunkt for naturvin i Italien.

I dag lever filosofien videre hos Massa Vecchia, hvor en naturlig tilgang ses som nødvendigt for at lave vin, der afspejler området. Autentisk vin, der ikke er blevet manipuleret, vil desuden ændre og udvikle sig resten af sit liv som alle andre levende ting.

Markerne bearbejdes udelukkende i hånden, og man bruger kun egen naturgødning sammen med kobber og svovl. Man arbejder sammen med naturen og dets cyklusser uden at modarbejde de naturlige processer, hvorfor man ikke gør ikke brug af kemi som tilsat svovl i kælderen. Det er vine lavet med minimal intervention, som afspejler den jord, den kommer fra.

Se alle produkter fra Massa Vecchia

Lieu-dit anbefaler

Her er vores bud på andre vine der stilmæssigt kan noget af det samme som den aktuelle vin du kigger på. For hver vinbonde vi arbejder med, har vi forsøgt at besvare spørgsmålet: ”Hvis man kan lide at drikke vinene fra denne vinmager, hvad ville man så ellers have glæde af at drikke fra vores portefølje?”.