Avis de Tempete
2018 N5 Syrah
N5 Syrah

Produkttype

Rødvin

Land

Frankrig

Område

Jura

Drue

Syrah

Indhold

0.75 l

180,00 DKK

Avis de Tempete

For at sikre sig et vist udbytte hvert år køber Arbois-baserede Raphaël Monnier (Domaine Ratapoil) sammen med Marie Bourdon hvert år druer fra forskellige regioner i Frankrig, som lanceres under Avis de Tempête. Navnet betyder stormvarsel og henviser til naturens luner, som alle vinbønder på den ene eller anden måde må forholde sig til, og som kan ødelægge hele årets udbytte med en enkelt haglstorm.

I lighed med vinifikationen i Domaine Ratapoil bruges der kun naturligt forekommende gær, mens tilsætningsstoffer, klaring og filtrering er bandlyst. Udover at fungere som en form for sikkerhedsnet bidrager Avis de Tempête med eksperimenterende og spændende cuvéer, som kun findes i den ene årgang. Det drejer sig om pet’nat’er, vine med længere macerationstider (udblødning sammen med skallerne for at udtrække farve, smag og tannin) og druesorter, som man ellers ikke finder i Jura.

Se alle produkter fra Avis de Tempete

Lieu-dit anbefaler

Her er vores bud på andre vine der stilmæssigt kan noget af det samme som den aktuelle vin du kigger på. For hver vinbonde vi arbejder med, har vi forsøgt at besvare spørgsmålet: ”Hvis man kan lide at drikke vinene fra denne vinmager, hvad ville man så ellers have glæde af at drikke fra vores portefølje?”.

 • Ingenu

  2018 Ingenu

  Domaine Ratapoil

  Jura, Frankrig

  Rødvin, 1.5 l

  570,00 DKK
 • Partout

  2019 Partout

  Domaine Ratapoil

  Jura, Frankrig

  Rødvin, 0.75 l

  260,00 DKK
 • PIF

  2016 PIF

  Sébastien Jacques

  Jura, Frankrig

  Rødvin, 0.75 l

  260,00 DKK
 • Persanne

  2018 Persanne

  Domaine du Perron

  Bugey, Frankrig

  Rødvin, 0.75 l

  280,00 DKK
 • Etapes

  2018 Etapes

  Domaine du Perron

  Bugey, Frankrig

  Rødvin, 0.75 l

  280,00 DKK