Tom Shobbrook
2018 Muscat
Muscat

Produkttype

Orange vin

Land

Australien

Område

Barossa Valley

Drue

Muscat

Indhold

0.75 l

270,00 DKK

Tom Shobbrook

Tom Shobbrook er en vanvittig talentfuld vinmager og absolut pionér inden for Australsk vin, der ellers generelt er domineret af en meget teknologifokuseret og styret tilgang til såvel mark- som kælderarbejde. Efter at have arbejdet på vingårde i Italien, vendte han tilbage til Australien i 2007 for at lave vin fra familiens vinmarker i Seppeltsfield i Barossa Valley. Inspireret af erfaringerne fra Italien begyndte Tom at udforske en anden retning hvor kulturgær, syrejustering, klaring, filtrering og tilsat svovl ikke havde nogen plads.

Tom Shobbrooks vine er seriøse og strukturerede, men samtidig altid utrolig læskende, aromatiske og syredrevne. Det er frit og umanipuleret, men ligeledes sindssygt godt håndværk. I 2019 blev familiegården desværre solgt, og Tom måtte se sig nødsaget til at flytte og starte forfra i Flaxman Valley, hvor han indtil videre har to hektar virkeligt gode marker beliggende i 540 meters højde. Produktionen er ganske beskeden, men Tom skal nok få opbygget noget ganske unikt på det nye sted, ligesom han har gjort det før.

Se alle produkter fra Tom Shobbrook

Lieu-dit anbefaler

Her er vores bud på andre vine der stilmæssigt kan noget af det samme som den aktuelle vin du kigger på. For hver vinbonde vi arbejder med, har vi forsøgt at besvare spørgsmålet: ”Hvis man kan lide at drikke vinene fra denne vinmager, hvad ville man så ellers have glæde af at drikke fra vores portefølje?”.

 • Proganega

  2019 Proganega

  Az. Agr. Farnea di Marco Buratti

  Veneto, Italien

  Orange vin, 0.75 l

  200,00 DKK
 • Agori Red

  2019 Agori Red

  Travis Tausend

  Adelaide Hills, Australien

  Rødvin, 0.75 l

  220,00 DKK
 • Joy Riesling

  2019 Joy Riesling

  Travis Tausend

  Adelaide Hills, Australien

  Hvidvin, 0.75 l

  260,00 DKK
 • Handful Semillon

  2019 Handful Semillon

  Travis Tausend

  Adelaide Hills, Australien

  Orange vin, 0.75 l

  260,00 DKK
 • The Deanery Vineyard

  2017 The Deanery Vineyard

  Lucy Margaux

  Adelaide Hills, Australien

  Rødvin, 0.75 l

  270,00 DKK