Envínate
2019 Migan - Tenerife
Migan - Tenerife

Produkttype

Rødvin

Land

Spanien

Område

Tenerife

Drue

Listan Negro

Indhold

0.75 l

260,00 DKK

Envínate

Envínate er opstået som et samarbejde mellem de fire vinmagere Roberto Santana, Alfonso Torrente, Laura Ramos og José Martínez, der mødte hinanden, mens de studerede ønologi i Alicante. Samarbejdet begyndte som en konsulentvirksomhed for andre bønder, men udviklede sig senere til et projekt, hvor de selv fremstiller vine fra udvalgte og ofte svært fremkommelige parceller i Almansa, Ribeira Sacra, Extremadura og på Tenerife. Fokus er på unikke terroirs, højtliggende marker beplantet med gamle stokke (flere af parcellerne er pre-phylloxera) og oversete lokale druesorter.

I kælderen arbejder Envínate altid med spontangæring og ofte med en stor portion hele drueklaser. Der hverken klares eller filtreres, og tilsætning af svovl i meget små doser finder først sted ved flaskning, hvis det overhovedet anses for nødvendigt. Det er dybt seriøse vine med et overbevisende køligt udtryk, stor præcision og et meget tydeligt terroir-præg.

Se alle produkter fra Envínate

Lieu-dit anbefaler

Her er vores bud på andre vine der stilmæssigt kan noget af det samme som den aktuelle vin du kigger på. For hver vinbonde vi arbejder med, har vi forsøgt at besvare spørgsmålet: ”Hvis man kan lide at drikke vinene fra denne vinmager, hvad ville man så ellers have glæde af at drikke fra vores portefølje?”.

 • Vinya Oculta

  2019 Vinya Oculta

  Amós Bañeres

  Penedès, Spanien

  Hvidvin, 0.75 l

  260,00 DKK
 • SP68 Rosso

  2020 SP68 Rosso

  Arianna Occhipinti

  Sicilien, Italien

  Rødvin, 0.75 l

  180,00 DKK
 • Vi Negre

  2014 Vi Negre

  Els Jelipins

  Penedès, Spanien

  Rødvin, 0.75 l

  470,00 DKK
 • Malas Uvas

  2019 Malas Uvas

  La Perdida

  Ribeira Sacra, Spanien

  Hvidvin, 0.75 l

  210,00 DKK
 • A Chaira

  2019 A Chaira

  La Perdida

  Ribeira Sacra, Spanien

  Hvidvin, 0.75 l

  210,00 DKK