Celler la Salada
2019 La Serra
La Serra

Produkttype

Maceration

Land

Spanien

Område

Penedès

Drue

Malvasia

Indhold

0.75 l

170,00 DKK

Celler la Salada

Bag navnet Celler la Salada står Toni Carbó, der på ganske få år har skabt sig et ry for at fremstille uhøjtidelige og yderst læskende vine af overbevisende høj kvalitet. Toni har sammen med vennen Ramon Jane Garriga grundlagt domainet Mas Candí i Les Gunyoles, men sideløbende med dette projekt har Toni grundlagt Celler la Salada, hvor han laver vine fra familiens egne marker ved El Pla del Penedès. Toni er i den privilegerede situation at samtlige af familiens marker er beplantet med gamle stokke og aldrig har været underlagt intensiv dyrkning. Han har derfor allerede fra første årgang kunnet høste meget sunde druer og vinificere uden tilsætning af svovl. Markerne er beplantet med traditionelle druer som Sumoll, Macabeu, Xarel.lo og Parellada, men Toni dyrker også en række mere eller mindre glemte sorter, som i hans bedstefars generation havde udbredelse i området. I kælderen arbejdes der uden kulturgær, tilsat svovl, klaring eller filtrering. Det er sjovt, saftigt, let drikkeligt og tilmed til at betale.

Se alle produkter fra Celler la Salada

Lieu-dit’s anbefaling

Vinene nedenfor er vores bud på vine der stilmæssigt kan noget af det samme som den aktuelle vin du kigger på. Vi fokuserer ikke så meget på drue, producent og region, men anbefaler i stedet vine baseret på vores subjektive vurdering af vinens samlede profil. Vi garanterer ikke at ramme plet hver gang, men til gengæld gør vi os umage og forsøger at anbefale anderledes vine der giver en lignende oplevelse.