Enfield Wine Co.
2018 Heron Lake
Heron Lake

Produkttype

Rødvin

Land

USA

Område

Californien

Drue

Pinot Noir

Indhold

0.75 l

340,00 DKK

Enfield Wine Co.

Enfield Wine Co. blev grundlagt i 2010 af John Lockwood og kørte de første par år som en sidebeskæftigelse, mens John bestyrede marker i Sonoma Coast og Russian River for Failla Wines. I 2013 tog han springet fuldt ud, sagde sit job op og gjorde Enfield Wine Co. til sin primære beskæftigelse.

Produktionen er ganske lille, og det er sådan, som John helst vil have det. Hans største passion er de små lommer af unikke terroirs, der fortsat kan findes i Californien, når man ikke er afhængig af at høste store mængder. John ejer ikke selv marker, men arbejder i stedet tæt sammen med en række uafhængige bønder, der er drevet af det samme ønske om at lade den enkelte vinmarks unikke udtryk træde igennem.

Vinifikationen er lavteknologisk og hands-off: Spontangæring, lagring på 500-600 liters fade for at begrænse fadpræget, nul klaring og filtrering og ingenting tilsat undervejs, bortset fra en begrænset dosis svovl efter den malolaktiske gæring er færdig. John laver ikke bællevin, men søger i stedet et klassisk og seriøst udtryk med struktur og tannin, dog med lavere alkohol, mindre fad og højere friskhed, end man ofte finder det på de kanter.

Se alle produkter fra Enfield Wine Co.

Lieu-dit anbefaler

Her er vores bud på andre vine der stilmæssigt kan noget af det samme som den aktuelle vin du kigger på. For hver vinbonde vi arbejder med, har vi forsøgt at besvare spørgsmålet: ”Hvis man kan lide at drikke vinene fra denne vinmager, hvad ville man så ellers have glæde af at drikke fra vores portefølje?”.