Yetti and the Kokonut
2020 Fruit Basket
Fruit Basket

Produkttype

Hvidvin

Land

Australien

Område

Barossa Valley

Drue

Assemblage

Indhold

0.75 l

200,00 DKK

Yetti and the Kokonut

Yetti and the Kokonut er grundlagt af Dave Geyer og Koen Janssens, og det noget besynderlige navn kommer fra Dave og Koens kaldenavne blandt kolleger i vinbranchen. Projektet begyndte i den mere obskure ende af skalaen: Daves svigerforældres havde en lille mark beliggende i Eden Valley beplantet med den for Australien lidet udbredte drue Sercial, der mest er kendt fra Madeira. Dave og Ken besluttede sig for at høste og vinificere druerne, men havde ikke forstillet sig at det skulle resultere i et produkt, der rent faktisk skulle sælges, og som skulle lægge fundamentet for den succes, som Yetti and the Kokonut er blevet til på ganske kort tid.

I dag laver Dave og Koen en bred vifte af læskende, uhøjtidelige og dybt aromatiske vine, primært fremstillet af købte druer dyrket af ligesindede bønder. I kælderen er det spontangæring, hands-off, nul klaring og filtrering og minimal svovltilsætning. Yetti and the Kokonut er sjov og spas, men Dave og Koen har alligevel formået at kombinere deres meget aromatiske og letdrikkelige vine med et element af præcision, som klæder dem virkelig godt.

Se alle produkter fra Yetti and the Kokonut

Lieu-dit anbefaler

Her er vores bud på andre vine der stilmæssigt kan noget af det samme som den aktuelle vin du kigger på. For hver vinbonde vi arbejder med, har vi forsøgt at besvare spørgsmålet: ”Hvis man kan lide at drikke vinene fra denne vinmager, hvad ville man så ellers have glæde af at drikke fra vores portefølje?”.

 • Agori White

  2019 Agori White

  Travis Tausend

  Adelaide Hills, Australien

  Hvidvin, 0.75 l

  220,00 DKK
 • Joy Riesling

  2019 Joy Riesling

  Travis Tausend

  Adelaide Hills, Australien

  Hvidvin, 0.75 l

  260,00 DKK
 • Opa Watch Out

  2019 Opa Watch Out

  Travis Tausend

  Adelaide Hills, Australien

  Hvidvin, 0.75 l

  260,00 DKK
 • Tinto

  2019 Tinto

  Kindeli

  Nelson, New Zealand

  Rødvin, 0.75 l

  170,00 DKK
 • Floppy Giggle Day

  2019 Floppy Giggle Day

  Good Intentions Wine Co.

  South Australia, Australien

  Hvidvin, 0.75 l

  200,00 DKK