Ruhlmann Dirringer
2019 Fleur de Peau
Fleur de Peau

Produkttype

Orange vin

Land

Frankrig

Område

Alsace

Drue

Riesling

Indhold

0.75 l

170,00 DKK

Ruhlmann Dirringer

Léo Dirringer har på rekordtid cementeret sit ry som en dybt seriøs og talentfuld vinmager, der i den grad er værd at holde øje med. Født 1992, opvokset på familiens vingård Domaine Ruhlmann Dirringer, uddannet inden for vinavl og ønologi samt efterfølgende studieophold i udlandet. Alt sammen lige efter bogen. Men mødet med en flaske 2011 Chalasses Marnes Bleues fra Jean-François Ganevat overbeviste ham på stedet om, at der er andre måder at lave vin på, end hvad han havde været eksponeret for hidtil.

Da Léo overtog Domaine Ruhlmann Dirringer i 2016, begyndte han med det samme omlægningen af markarbejdet og lavede sin første årgang i 2017. Vinene har været imponerende allerede fra starten og er et tydeligt produkt af Léos håndfaste insisteren på at lave umanipulerede vine helt uden nogen former for tilsætninger. Det vil sige spontangæring, nul klaring, nul filtrering, lang lagring på bærmen og absolut ingen tilsat svovl. Det er vine, der med deres elegance, præcision og store friskhed byder på stor drikkeglæde og tegner virkelig godt for Léos fortsatte udvikling som den nye superstjerne i Alsace.

Se alle produkter fra Ruhlmann Dirringer

Lieu-dit anbefaler

Her er vores bud på andre vine der stilmæssigt kan noget af det samme som den aktuelle vin du kigger på. For hver vinbonde vi arbejder med, har vi forsøgt at besvare spørgsmålet: ”Hvis man kan lide at drikke vinene fra denne vinmager, hvad ville man så ellers have glæde af at drikke fra vores portefølje?”.

 • Vin de Soda

  N.V. Vin de Soda

  Weingut Scheuermann

  Pfalz, Tyskland

  Mousserende, 0.75 l

  130,00 DKK
 • Marc de Riesling Kaefferkopf

  N.V. Marc de Riesling Kaefferkopf

  Domaine Christian Binner

  Alsace, Frankrig

  Spiritus, 0.7 l

  440,00 DKK
 • Si Rose

  N.V. Si Rose

  Domaine Christian Binner

  Alsace, Frankrig

  Orange vin, 0.75 l

  230,00 DKK
 • Eros

  2020 Eros

  Les Vins Pirouettes

  Alsace, Frankrig

  Orange vin, 0.75 l

  150,00 DKK
 • Si Doux

  N.V. Si Doux

  Domaine Christian Binner

  Alsace, Frankrig

  Sød vin, 0.75 l

  230,00 DKK