Podere Magia
2019 Bianco Frizzante - ETICHETTA VERDE
Bianco Frizzante - ETICHETTA VERDE

Produkttype

Mousserende

Land

Italien

Område

Emilia-Romagna

Drue

Spergola, Trebbiano Romagnolo

Indhold

0.75 l

230,00 DKK

Podere Magia

Podere Magia er startet af Stefano Pescarmona med ambitionen om at bringe nyt liv til den ellers så udskældte Lambrusco. Stefano arbejder til daglig som underviser inden for biodynamik og bæredygtigt landbrug og har ved siden af sin undervisning anlagt marker i Emilia Romagna, som naturligvis dyrkes efter de samme principper, som han underviser i.

Hans Lambrusco fremstilles af 100% Lambrusco Maestri, der er vinificeret uden nogen form for tilsætninger og refermenteret i flasken, som traditionel Lambrusco bør være. Podere Magia er bestemt ikke i den billige ende af skalaen for denne kategori, men til gengæld er det en af de bedste Lambruscoer, vi har smagt til dato. Hans vin er koncentreret, men læskende på samme tid, generøs i frugten, tør og med et element af den vildskab, der skal være til stede i Lambrusco, dog uden at det kammer over. Sideløbende har Stefano plantet nye marker med Trebbiano, Spergola og Malvasia, således at han gradvist kan øge produktionen af hvide mousserende vine.

Se alle produkter fra Podere Magia

Lieu-dit anbefaler

Her er vores bud på andre vine der stilmæssigt kan noget af det samme som den aktuelle vin du kigger på. For hver vinbonde vi arbejder med, har vi forsøgt at besvare spørgsmålet: ”Hvis man kan lide at drikke vinene fra denne vinmager, hvad ville man så ellers have glæde af at drikke fra vores portefølje?”.

 • Muscat sec

  2019 Muscat sec

  Le Petit Domaine de Gimios

  Rousillon, Frankrig

  Hvidvin, 0.75 l

  250,00 DKK
 • Rouge de Causse

  2017 Rouge de Causse

  Le Petit Domaine de Gimios

  Rousillon, Frankrig

  Rødvin, 0.75 l

  230,00 DKK
 • Ellittico

  2019 Ellittico

  Vinyer de la Ruca

  Rousillon, Frankrig

  Rødvin, 0.75 l

  350,00 DKK
 • Odin

  2019 Odin

  Bruno Duchêne

  Rousillon, Frankrig

  Rødvin, 0.75 l

  250,00 DKK
 • Maximus de la Pascole

  2018 Maximus de la Pascole

  Bruno Duchêne

  Rousillon, Frankrig

  Rødvin, 1.5 l

  660,00 DKK