La Perdida
2019 A Chaira
A Chaira

Produkttype

Hvidvin

Land

Spanien

Område

Ribeira Sacra

Drue

Doña Blanca, Palomino

Indhold

0.75 l

210,00 DKK

La Perdida

La Perdida er spansk for tabt eller vildfaren, et navn lokale bønder benyttede om ejeren Ignacio (Nacho) Gonzalez’ marker, som i deres optik var alt for vildtvoksende og ude af kontrol. Nacho er oprindeligt biolog af uddannelse og en enmandshær med ekstremt stærke og progressive holdninger til, hvordan vindyrkning skal finde sted, hvis vi samtidig skal passe på naturen.

Hans karriere som vinmager begyndte da hans bedstemor overdrog ham en mere eller mindre forladt vinmark i Valdeorras regionen i Galicien. Derfra blev det Nachos mission at genetablere flere forladte vinmarker og levere et reelt alternativ til den industrielle vinfremstilling, der desværre opsluger mere og mere land i Galicien. Landskabet er dramatisk Rustikt og bjergrigt, koldt om vinteren, ekstremt varmt om sommeren og generelt bare vådt og tåget hele tiden, hvilket ikke ligefrem er optimale betingelser, når man insisterer på at arbejde helt uden brug af kemi i marken.

I kælderen er Nacho lige så kompromisløs som i marken. Vin laves af druer og ikke andet! Det vil sige spontangæring, nul klaring og filtrering og nul tilsat svovl. Han arbejder både med gamle fade og rustfri ståltanke, men er særligt glad for Tinajas, den særlige spanske udgave af en amfora, som han får specialfremstillet af en Tinaja-producent på femte generation i La Mancha. La Perdidas vine er dybe, komplekse og med en enorm nerve, men aldrig tunge og alkoholiske. Lethed, syre og elegance er nøgleord for alt, hvad Nacho laver.

Se alle produkter fra La Perdida

Lieu-dit anbefaler

Her er vores bud på andre vine der stilmæssigt kan noget af det samme som den aktuelle vin du kigger på. For hver vinbonde vi arbejder med, har vi forsøgt at besvare spørgsmålet: ”Hvis man kan lide at drikke vinene fra denne vinmager, hvad ville man så ellers have glæde af at drikke fra vores portefølje?”.

 • Rebosso

  2019 Rebosso

  Tenuta Selvadolce

  Ligurien, Italien

  Hvidvin, 0.75 l

  200,00 DKK
 • Crescendo

  2019 Crescendo

  Tenuta Selvadolce

  Ligurien, Italien

  Hvidvin, 0.75 l

  200,00 DKK
 • Vinya Oculta

  2019 Vinya Oculta

  Amós Bañeres

  Penedès, Spanien

  Hvidvin, 0.75 l

  260,00 DKK
 • Hey!

  2019 Hey!

  Amós Bañeres

  Penedès, Spanien

  Hvidvin, 0.75 l

  140,00 DKK
 • Vinya Oculta

  2018 Vinya Oculta

  Amós Bañeres

  Penedès, Spanien

  Hvidvin, 0.75 l

  260,00 DKK