Jauma
2020 A 1000 Fires
A 1000 Fires

Produkttype

Orange vin

Land

Australien

Område

Adelaide Hills

Drue

Chenin Blanc, Muscat Blanc à Petits Grains

Indhold

0.75 l

200,00 DKK

Jauma

Jauma blev startet i 2010 af James Erskine med vinmarker i området omkring McLaren Vale og Adelaide Hills. James har en baggrund som sommelier, har studeret landbrugsvidenskab ved UC Davis og University of Adelaide og har arbejdet gennem en årrække på vingårde i Europa. Han er en af de fire grundlæggere af Natural Selection Theory, en gruppe af ligesindede vinmagere (der ligeledes tæller Tom Shobbrook, Anton van Klopper fra Lucy Margaux og nu afdøde Sam Hughes), der er gået imod strømmen af meget kontrolleret og teknologifokuseret Australsk vinfremstilling, og i stedet insisteret på bæredygtigt landbrug og low-tech vinifikation uden tilsætninger i kælderen.

Jauma fremstiller vin af eksemplarisk dyrkede druer og intet andet, men James kan sit kram, og hans vine udviser altid en imponerende balance og renhed. Han er især blevet kendt for sin store sensitivitet, når det kommer til fremstilling af Grenache, men hans portefølje spænder den dag i dag meget bredere end det. Fælles for alle hans vine er dog en lethed, præcision og elegance, som man sjældent finder på disse breddegrader.

Se alle produkter fra Jauma

Lieu-dit anbefaler

Her er vores bud på andre vine der stilmæssigt kan noget af det samme som den aktuelle vin du kigger på. For hver vinbonde vi arbejder med, har vi forsøgt at besvare spørgsmålet: ”Hvis man kan lide at drikke vinene fra denne vinmager, hvad ville man så ellers have glæde af at drikke fra vores portefølje?”.

 • El Doradillo

  2020 El Doradillo

  Yetti and the Kokonut

  Barossa Valley, Australien

  Hvidvin, 0.75 l

  200,00 DKK
 • Vert de Gris

  2016 Vert de Gris

  Les Frères Soulier

  Rhône, Frankrig

  Hvidvin, 0.75 l

  390,00 DKK
 • Coulure

  2017 Coulure

  Les Frères Soulier

  Rhône, Frankrig

  Rødvin, 0.75 l

  320,00 DKK
 • L'Oume

  2018 L'Oume

  Les Frères Soulier

  Rhône, Frankrig

  Rødvin, 1.5 l

  440,00 DKK
 • Coqeyron - Rosé

  2018 Coqeyron - Rosé

  Les Frères Soulier

  Rhône, Frankrig

  Rosé, 0.75 l

  210,00 DKK