Camillo Donati

Donati-familien har lavet vin siden 1930, men tredje generations vinmager Camillo Donati kom først til i 1992, da han forlod sit arbejde på en lokal pølsefabrik. Camillo arbejder økologisk i markerne med stor indsigt og omhyggelighed, og der høstes med meget lave udbytter. I et område kendt for Lambrusco fremstillet efter Charmat-metoden (hvor vinen gennemgår andengæring på ståltank og flaskes under tryk), holder Camillo fast i traditionen og laver usvovlede vine efter Méthode Ancestrale (det vil sige andengæring i flasken uden tilsat sukker). Camillo Donati laver en række yderst levende, drikkevenlige og til tider vilde vine, der viser, at Emilia-Romagna fortsat rummer seriøse producenter, der kan andet og mere end at fremstille billig Lambrusco til supermarkedshylderne.

Vi har desværre ikke nogen varer hjemme fra denne producent for tiden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så får du opdateringer når vi får nye varer hjem.