Om Lieu-dit

Lieu-dit blev grundlagt af Jeppe Gustavsen og Philip Laustsen i 2009. Vi har fra første dag fokuseret på at levere vine til kvalitetsbevidste restauranter og vinbarer over hele landet, og vores vine er i dag at finde på en bredt udvalgt af danske toprestauranter. Grundet stadigt stigende efterspørgsel fra privatkunder, har vi i 2020 ligeledes åbnet en webshop.

I Lieu-dit kommer vi alle med en mangeårig baggrund fra restaurantionslivet og har alle en klassisk vinopdragelse med i bagagen. Firmaet udsprang oprindeligt af en passion for Bourgogne og områdets mange unikke terroirs. Heraf firmanavnet Lieu-dit, et begreb der primært benyttes i Bourgogne om et navngivet område, afgrænset i kraft af dets historiske betydning eller topografi.

Siden begyndelsen i 2009, har vores portefølje udviklet sig gradvist i takt med at vores egne præferencer har bevæget sig i retning af det lidt mere vilde og utæmmede, dog uden nogensinde at give slip på vores klassiske rødder.

“Vi har gennem årene opbygget et tæt, personligt samarbejde med vores vinbønder og vi er, med ganske få undtagelser, eneimportør på det danske marked af samtlige vinhuse i vores portefølje.”

Samvittighedsfuldt markarbejde og minimal intervention i kælderen er et gennemgående tema i vores portefølje. Vi arbejder med små producenter, der bruger mere tid i marken end bag skrivebordet, og for hvem vin først og fremmest er et produkt frembragt for at bliver drukket og skabe glæde.

Folkene bag Lieu-dit
Jeppe Gustavsen
Ejer, restaurantsalg og bogholderi
+45 27 12 28 80
Philip Ladevig Laustsen
Ejer og restaurantsalg
+45 20 91 61 75
Simon Smidt
Restaurantsalg
+45 23 26 38 85
Kenneth Bellaire Frausing
Indkøb og webshop
+45 26 95 36 86
Jacob Damgaard Helmer von Rosen
Lager og levering
+45 30 13 26 01

Vil du fjerne produktet
fra din kurv?