Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

LIEU-DIT ApS
Fuglebækvej 2A, st.
DK-2770 Kastrup
CVR nr.: 32558100
Telefon: +45 27 12 28 80
E-mail: [email protected]

Priser

Der tages forbehold for eventuelle fejl i angivne priser samt udsolgte varer. Endvidere forbeholder LIEU-DIT ApS sig ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke.

Betaling

Der modtages betaling med VISA-Dankort, VISA, MasterCard og MobilePay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i danske kroner og inklusive moms.

Levering

Vi leverer til Danmark, Tyskland, Frankrig, Holland, Belgien og Luxembourg.

Levering foregår med Burd, PostNord eller Danske Fragtmænd.

Ordrer modtaget inden kl. 14 afsendes samme dag. Ordrer modtaget efter kl. 14 sendes næstfølgende hverdag.

Der leveres varer alle ugens hverdage. Bestillinger modtaget inden kl. 14 og med levering med Burd til adresse på Østsjælland, vil i langt de fleste tilfælde leveres samme dag mellem 18 og 22.

Forsendelser til resten af Danmark vil blive leveret en til tre hverdage efter bestillingen. Udlandet kan forvente levering inden for 5 hverdage.

Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen, medmindre andet er aftalt. Bestilles levering til udleveringssted, og er der ikke plads på udleveringsstedet, vil din pakke blive flyttet til nærmeste udleveringssted. Du vil blive informeret derom via fragtfirmaet. Ved spørgsmål vedrørende levering af en afgivet ordre, kontakt da det respektive fragtfirmas kundeservice.

Fragtpriser

Fragtpriser fra 79 DKK. Ordrer leveres fragtfrit ved køb for 1.000 DKK eller derover i Danmark. Ordrer til udlandet leveres fragtfrit ved køb af minimum 2.500 DKK.

Afhentning

Der tilbydes mulighed for selvafhentning på virksomhedens kontoradresse Fuglebækvej 2A, st., DK-2770 Kastrup. Afhentning kan finde sted på hverdage i tidsrummet 9-15 og kun efter forudgående aftale. Afhentning kan aftales ved at kontakte os på [email protected] efter ordren er afgivet.

Reklamationsret

Der gives to års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader forårsaget af forkert håndtering af varen. Du skal reklamere i “rimelig tid”, efter at du har opdaget manglen/fejlen. Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, skal varen sendes til:
LIEU-DIT ApS
Fuglebækvej 2A, st.
DK-2770 Kastrup

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg.nr. og konto-nr., så det aftalte beløb kan overføres. Oplysningerne kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke udgør følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Returret

Ifølge Forbrugeraftaleloven er drikkevarer ikke omfattet af returret. LIEU-DIT ApS har dog valgt at yde den ekstra service at give vores kunder 14 dages ombytningsret fra det tidspunkt, du som kunde modtager vinen. Du kan vælge at bytte vinen til en anden vin hos LIEU-DIT ApS eller få pengene tilbage, eksklusive alle leveringsomkostninger.

Hvis du ønsker at returnere en vare, skal du forinden aftale det med os. Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller faktura.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering til fragtfirmaet, og til vi har modtaget den retur. Den returnerede vin skal være i samme stand som ved leveringen. Vine på forsalg tages ikke retur og byttes ikke. Du kan ikke fortryde en ordre ved blot at nægte modtagelse af varen. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Aldersbegrænsning for salg af alkohol

Iflg. dansk lovgivning skal personener være minimum 18 år for at købe alkohol over 16,5%. For køb af alkohol under 16,5% skal personen være fyldt 16 år. LIEU-DIT ApS sælger udelukkende vin og spiritus til personer over 18 år, og du vil på denne hjemmeside blive bedt om at bekræfte din lovlige alder, inden et køb kan gennemføres. Vi forbeholder os ydermere ret til at bede om fremvisning af gyldigt billed-ID som aldersdokumentation i tvivlstilfælde.

Klagemuligheder

Har du en klage over en vare eller tjenesteydelse, kan denne indgives til Center for Klageløsning og Forbrugerklagenævnet.

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mailadresse: [email protected]

Versioner

Dette dokument er senest opdateret 25. marts 2021.

Vil du fjerne produktet
fra din kurv?

Tak for din tilmelding

Tilmeld dig vores nyhedsbrev