Land
Frankrig

Region
Loire

Kommune
Pouillé, Loir-et-Cher

Grundlagt
2012

Hjemmeside
Nej

Profil
Efter mange år som restauratør i New York, vendte Laurent Saillard i 2008 tilbage til fødelandet Frankrig. Laurent begyndte at arbejde for Loire-producenten Noëlla Morantin, hvor han lærte markarbejde og vinifikation fra bunden. I 2012 lavede Laurent sin første årgang i eget navn, dog kun et enkelt fad med Sauvignon Blanc. Siden da har Laurent gradvist øget sin produktion i takt med at han har fået mulighed for at leje flere marker. Laurent arbejder som vi bedst kan lide det i markerne og har været i den heldige position at overtage flere marker beplantet med gamle stokke. De første årgange har Laurent lavet i Noëllas kælder, men produktionen har nu nået et niveau, hvor Laurent har været nødsaget til at få fod under eget bord. I kælderen arbejdes der med minimal intervention, spontangæring, nul tilsat svovl, ingen klaring og filtrering og élevage i brugte fade eller tank.

Tilbage